Pols logo
Zoek

Vive la France!

Onze reis gaat verder en we hebben leuks nieuws te delen! Afgelopen week hebben we de prachtige stad Dijon bezocht, waar Pols de introductie heeft gehad bij onze nieuwe LM Trac dealer ‘Jardival Motoculture’ in het Noord Oosten van Frankrijk. France Vision Paysage verzorgt de import van LM Trac en verkoopt via het dealer netwerk van KIOTI France.

De passie voor groenonderhoud groeit en we zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking! We hadden ook de eer om een prachtige demonstratie te geven aan verschillende geïnteresseerden, waaronder de gemeente en aannemers, bij de gemeente Belfort. Bedankt aan iedereen die aanwezig was en interesse toonde in onze innovatieve oplossingen!

𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗟𝗠 𝗧𝗿𝗮𝗰
LM Trac biedt innovatieve, veelzijdige en betrouwbare machines voor groenonderhoud. Met hun krachtige prestaties en slimme ontwerpen leveren ze efficiëntie en kwaliteit. Of het nu gaat om maaien, vegen, sneeuwruimen of andere taken, LM Trac is de partner die voldoet aan al je groenonderhoudsbehoeften.

Heb je vragen, wil je meer informatie over LM-Trac of ben je geïnteresseerd in onze producten en diensten? Aarzel niet en neem contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.
Bel naar 0181-45884 of mail ons via info@pols.nl

𝐏𝐨𝐥𝐬
Uw Machine, Onze Zorg