Volgende week is het zo ver, De Groene Sector vakbeurs 2022!

De beurs vindt dit jaar plaats op 8, 9 en 10 maart 2022 in de Evenementenhal in Hardenberg. Uiteraard is Pols ook dit jaar weer aanwezig op de beurs, zelf groter en met meer merken dan ooit! Pols is dit jaar aanwezig met de merken Kioti, TS-Industrie (beiden stand 681), Ransomes en Wessex (stand 676), LM-Trac (stand 631) en Zemmler (stand 340). We nodigen u van harte uit om ons te bezoeken en bij te praten over de laatste ontwikkelingen en noviteiten.

Het grootste nieuws staat dit jaar op de Ransomes en de LM-Trac stands. Op de Ransomes stand toont Pols een geëlektrificeerde professionele 3-delige cirkel maaier. Dit prototype is in samenwerking met een Nederlandse partner omgebouwd naar een elektrische aandrijving en biedt de mogelijkheid van volledig emissievrij maaien.

Op stand 631 staat het pré productiemodel van de elektrische LM-Trac 287. De populaire LM-Trac 287 wordt naast een stage 5 diesel uitvoering af fabriek leverbaar in een volledig elektrische variant. Net zo goed als het origineel, maar dan elektrisch!

Op stand 340 toont Pols de Zemmler MS1000. De Zemmler MS1000 is een lichtgewicht zeef geschikt voor het zeven van een breed scala aan materialen. Doordat de MS1000 zo licht is, kan deze getrokken worden door de meeste personenauto’s waardoor vervoeren zeer makkelijk wordt. Deze zeefmachine wordt elektrisch aangedreven waardoor volledig emissie vrij gewerkt kan worden!

Van de merken Kioti en TS-Industrie worden de nieuwste modellen getoond. Allen uitgevoerd met zeer schone en krachtige stage 5 motoren. Op de tractoren van Kioti zit maar liefst 5 jaar aandrijflijn garantie! Uniek en tekenend voor het vertrouw dat de fabrikant heeft in haar machines.

 

Wij ontmoeten u graag in Hardenberg.

Bestel uw gratis toegangskaarten via de website.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.