Winteronderhoud aan uw professionele maaier laten uitvoeren of toch investeren in een nieuwe machine? Bij Pols bent u altijd aan het juiste adres.

Momenteel is het weer topdrukte in onze werkplaats. Maaimachines voor openbaar groen, sportvelden en golfbanen worden momenteel geprepareerd voor het maaiseizoen 2021.

Maar ook de nieuw verkochte Ransomes en Jacobsen maaimachines worden momenteel afleverklaar gemaakt. Mooie professionele machines die stuk voor stuk dè norm zijn in hun marktsegment. Ook dit jaar maken wij weer een record aantal nieuwe machines gereed voor onze klanten in het groen en in de reiniging. Ook de eerste nieuwe LM Tracs van dit jaar worden klaar gemaakt om afgeleverd te worden aan hun nieuwe eigenaar.

Heeft uw machine nog (winter) onderhoud nodig of overweegt u nog te investeren in de laatste stand der techniek? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via:

E-mail: info@pols.nl
Telefoon: +31-(0)181 458 845

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.