Pols logo
Zoek

Zemmler MS1000 voor Hoveniersbedrijf “De Colm”

Door het succes van de Zemmler MS1000 is deze compacte en volledig elektrische zeefmachine een bekende verschijning aan het worden in de BeNeLux. Niet voor niets is de Zemmler Siebanlagen GmbH MS1000 dé Nr. 1 compacte zeefmachine in de BeNeLux Afgelopen week mocht Pols een Zemmler MS1000 afleveren bij Hoveniersbedrijf de Colm V.O.F.” in Colmschate.

Al meer dan 25 jaar is Hoveniersbedrijf De Colm (www.decolm.nl) een begrip in de wereld van tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Met een goed gekwalificeerd en hecht team maakt de Colm hoveniers een droomtuin werkelijkheid. De Colm is als hovenier actief voor klanten in de regio Deventer, Bathmen, Schalkhaar, Diepenveen, Wesepe, Lettele.

De Zemmler MS1000 is een volledig elektrische en dus emissievrije trommelzeefmachine welke zijn stroom zowel uit het lichtnet als ook uit een aggregaat kan halen. Deze lichtgewicht zeef is geschikt voor het uitzeven van een breed scala aan materialen/stoffen. Door zijn lage eigen gewicht kan de MS1000 getrokken worden door de meeste personenauto’s, wat het transport eenvoudig en goedkoop maakt.

De Zemmler MS1000 beschikt over een enkele trommel waarmee het uit te zeven materiaal in één keer wordt gescheiden in 2 fracties. Om de juiste fracties te scheiden is er een breed scala aan verschillende zeefnetten beschikbaar welke eenvoudig te wisselen zijn. De MS1000 beschikt over een zeefcapaciteit tot 20m3, uiteraard afhankelijk van het in te voeren materiaal.

Pols wenst het team van De Colm hoveniers heel veel succes en werkplezier met deze prachtige nieuwe aanwinst.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden met een Zemmler MS1000 of zijn grote broer de Zemmler MS1600? Pols heeft ook voor 2023 een groot aantal machines in bestelling staan. Kijk voor meer informatie pols.nl/onze-merken/zemmler/
of neem contact met Pols op via:
Telefoon: +31(0)181-458 845
of via:
E-mail: info@pols.nl

Pols
Uw Machine, Onze Zorg