Zemmler MS1600 voor Wilschut Grondwerk & Dienstverlening

Recent heeft Pols een nieuwe Zemmler Siebanlagen GmbH MS1600 mogen afleveren aan Ben Wilschut van Wilschut Grondwerk & Dienstverlening (www.kleinegrondzeef.nl). Ben heeft de Zemmler MS1600 in de verhuur staan voor o.a. hoveniers, golfbanen, campings, maneges, bodemonderzoek, aannemers etc. etc.

MS 1600 kan door zijn compactheid gebruikt worden op plekken waar relatief weinig ruimte is, maar waar wel capaciteit nodig is. De machine is voorzien van een aggregaat, maar kan ook 100% emissievrij draaien door aan het stroomnet gekoppeld te worden (16amp 380V). Zeven kan in 2 fracties of optioneel in 3 fracties. En door zijn gewicht van maximaal 3500kg kan de MS1600 met klein rijbewijs achter de auto worden vervoerd.

Wilschut kan de zeef op verzoek op locatie leveren. Zowel bij afhalen als bij het brengen van de machine krijgt de klant een uitgebreide uitleg over de machine. Wilschut beschikt over zeefnetten van 8mm,10mm, 20mm, 25mm, 30mm en 40mm. Dus voor ieder karwei is het juiste gereedschap aanwezig.

Pols bedankt Ben Wilschut voor het vertrouwen en wenst hem veel succesvolle verhuurdraaiuren toe met deze prachtige machine.

Wilt u meer weten over de Zemmler MS1600? Kijk hier.
Of neem contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)181-458 845
of via info@pols.nl

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.