Aflevering RSP ESE 6 aan P. Pepels Transport B.V

Recent heeft Pols een nieuwe krachtige RSP ESE 6 afgeleverd aan P. Pepels Transport B.V.

Nieuwe Doppstadt SM 620 voor Donkergroen uit Sneek

Pas heeft Donkergroen uit Sneek heeft een nieuwe Doppstadt SM 620 zeefmachine in ontvangst mogen nemen. 

Bij Donkergroen werken gedreven vakmensen die beleefomgevingen ontwerpen, realiseren en beheren vanuit een duurzaam respect voor mens en milieu.

Na 20 trouwe dienstjaren met de nodige draaiuren neemt de firma Donkergroen afscheid van hun "oude" vertrouwde Doppstadt SM 618 profi trommelzeefmachine.

Aflevering Doppstadt INVENTHOR Type 9 bij Paro B.V.

Pols heeft afgelopen week een Doppstadt INVENTHOR Type 9 afgeleverd bij Paro B.V.

Paro ontzorgt haar klanten bij vraagstukken op het gebied van bouw- en bedrijfsafval en de logistiek daaromtrent.  Door hun duurzame en efficiënte aanpak, kan Paro een rol in de keten van haar klanten en partners spelen. Om dit te bereiken, betrekt Paro haar klanten en partners EN hun expertise, bij het bedenken van nieuwe toepassingen en functies.

Tweede Keestrack R6 voor Sinke Recycling

Sinke Recycling Kruiningen heeft alweer de tweede R6 in de elektrische uitvoering in gebruik genomen. Deze machine is uitgerust met de zware 16 liter 610 PK Volvo motor in de milieu klasse 4F voorzien van AdBlue.

Nieuwe folder RSP grondzuigmachines

Daar is hij dan, onze folder met alle RSP zuigbenodigdheden en gereedschappen. Meer dan 200 hulpstukken voor de RSP grondzuigmachines overzichtelijk in 1 folder! In deze folder vindt u alle originele RSP hulpstukken inclusief afbeelding, omschrijving en artikelnummer.

Pols Zuidland is lid van de Stichting Belangenvereniging Grondzuigen (SBG)

Pols Zuidland is lid van de Stichting Belangenvereniging Grondzuigen (SBG). Het doel van de SBG is het bevorderen van de veiligheid gedurende het werken met grondzuigers tijdens graafwerkzaamheden.

Unieke trommelzeef voor Van der Wiel

Nieuwe mobiele trommelzeef afgeleverd bij Van der Wiel. De zeefmachine, die overwegend ingezet zal worden op de compostering in Nij Beets, levert een belangrijke bijdrage aan duurzaamheid dankzij de moderne Tier4 krachtbron. Nog efficiënter en veelzijdiger dan het vorige model.

Theo Pouw Groep kiest voor duurzame innovatie met de tweede elektrisch aangedreven Destroyer 1313 ECO-EP+ (Electric Powered) van Keestrack

Theo Pouw Groep kiest voor duurzame innovatie met de tweede elektrisch aangedreven Destroyer 1313 ECO-EP+ (Electric Powered) van Keestrack

 

Keestrack S175, compacte zeef met gigantisch zeefoppervlak

Tijdens de Keestrack World Dealer Meeting in Oostenrijk op 19 en 20maart 2014 werd onder meer de S175 zeefmachine op rupsen voorgesteld.
Deze zeer compacte zeefmachine, die zowel geschikt is voor voorafzeving van grof materiaal als precisiezeef voor fijn materiaal, heeft een dubbeldeks zeefoppervlak van 1.500 x 5.000mm.

Vakbeurs Recycling – De enige vakbeurs voor de totale recyclingbranche in de Benelux

Van dinsdag 23 september tot en met donderdag 25 september 2014 vindt de 5e editie van vakbeurs Recycling plaats in Evenementenhal Gorinchem.

Keestrack brekers en zeven, service en verkoop onder één dak bij de Pols Groep

Vanaf 1 februari 2013 is Technische Handelsonderneming C. van der Pols & Zn. B.V., gevestigd aan de Stationsweg 36 te Zuidland, importeur van Keestrack brekers en zeven voor Nederland. Het professionele Pols team verzorgt zowel de verkoop als de service voor deze machines. In nauwe samenwerking met de fabrikant Keestrack zullen de gebruikers optimaal worden ondersteund.

RSP BENELUX, service en verkoop onder één dak!

Onlangs heeft de POLS GROEP de alleen vertegenwoordiging verkregen van RSP Zuig- / Graafmachines in de BENELUX.

Openingstijden

Dagelijks:
 
Kantoor: 08.00 - 16.30 uur
 
Magazijn: 08.00 - 16.30 uur
 
Werkplaats: 08.00 - 16.30 uur
 
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur
 
Buiten kantoor uren: Op afspraak
 
Storing buiten kantoor uren? klik hier

Volg ons!

volg Pols op LinkedInvolg Pols op Facebookvolg Kioti Benelux op Facebook
volg Ransomes op Facebookvolg Jacobsen op Facebookvolg TS Industrie op Facebook

 

Metaalunievoorwaarden

Klik hier voor de metaalunievoorwaarden