Tweede Keestrack R6 voor Sinke Recycling

Sinke Recycling Kruiningen heeft alweer de tweede R6 in de elektrische uitvoering in gebruik genomen. Deze machine is uitgerust met de zware 16 liter 610 PK Volvo motor in de milieu klasse 4F voorzien van AdBlue. Middels de 7m³ bunker wordt over de grote dubbeldeks voorzeef van 2x 3,87m² zeefoppervlakte het te breken materiaal voorgezeefd en door de rotor afgevoerd naar de zijband, of desgewenst naar de hoofdafvoerband. Hier wordt middels een agressieve dubbeldeks nazeef van 2x 6,75m² afgezeefd met de mogelijkheid om in drie deelstromen te scheiden.De overmaat wordt door de brede overkorrel retourband van 650 mm, waar de mogelijkheid is om deze stroom te windshiften, weer op de voorzeef getransporteerd en zijn weg in het breekproces vervolgt.De hoofdafvoerband is in de versterkte US flex uitvoering. Door een Neodym bovenbandmagneet boven het anti-magnetische framedeel van de afvoerband wordt het granulaat van ijzer ontdaan.
Zowel de hoofdafvoerband als de band van het vooraf gezeefde granulaat zijn voorzien van een Duim weeginstallatie en printer. De machine is voorzien van LED verlichting op diverse plaatsen om ook in het donker veilig te kunnen werken. Een 3 punts-stofonderdrukking systeem zorgt ervoor dat de stof wordt gebonden en neerdaalt.
De breker is uitgevoerd met de bekende zware Keestrack rotor en slaglijsten om een zo hoog mogelijke productie te kunnen realiseren en tegelijk de kostprijs zo laag mogelijk te houden.
Deze Keestrack R6 is uitgevoerd met Van der Graaf trommelmotoren en lifetime gesmeerde keertrommels en een Groeneveld automatisch smeersysteem voor de rotor en de voor- en nazeven.
Tot slot zorgt het Keestrack UMTS systeem ervoor dat Sinke Recycling de machine via GPS kan volgen, uitlezen en ook zelfs de weegbonnen kan afdrukken.

 

1   2   3   4

Openingstijden

Dagelijks:
 
Kantoor: 08.00 - 16.30 uur
 
Magazijn: 08.00 - 16.30 uur
 
Werkplaats: 08.00 - 16.30 uur
 
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur
 
Buiten kantoor uren: Op afspraak
 
Storing buiten kantoor uren? klik hier

Volg ons!

volg Pols op LinkedInvolg Pols op Facebookvolg Kioti Benelux op Facebook
volg Ransomes op Facebookvolg Jacobsen op Facebookvolg TS Industrie op Facebook

 

Metaalunievoorwaarden

Klik hier voor de metaalunievoorwaarden