Aflevering Doppstadt INVENTHOR Type 9 bij Paro B.V.

Pols heeft deze week een Doppstadt INVENTHOR Type 9 afgeleverd bij Paro B.V.

Paro ontzorgt haar klanten bij vraagstukken op het gebied van bouw- en bedrijfsafval en de logistiek daaromtrent.  Door hun duurzame en efficiĆ«nte aanpak, kan Paro een rol in de keten van haar klanten en partners spelen. Om dit te bereiken, betrekt Paro haar klanten en partners EN hun expertise, bij het bedenken van nieuwe toepassingen en functies.

De Doppstadt INVENTHOR sluit met zijn vooruitstrevende techniek en ontwerp naadloos aan bij deze strategie van Paro. De INVENTHOR Type 9 kan met zijn grote trechter voorzien van steile wanden in combinatie met de grote afstand tussen de wals en de onderband maximale doorvoersnelheden realiseren. De Vario DirectDrive aandrijving maakt het mogelijk om de machine vanuit stilstand beladen op te starten. Bij te grote belasting kan de wals automatisch in tegenover gestelde richting draaien om zich te ontdoen van opstoppingen.

De INVENTHOR van Paro is gespoten in de opvallende paarse bedrijfskleur van Paro. Daardoor is het een unieke en opvallende machine geworden. De INVENTHOR van Paro is geleverd op een rups onderstel welke door Pols voorzien is van metalen platen om vlakke rupsen te creƫren.

Pols wenst Paro en haar medewerkers veel productieve uren toe met deze prachtige machine.

paro3  paro2  paro1

Openingstijden

Dagelijks:
 
Kantoor: 08.00 - 16.30 uur
 
Magazijn: 08.00 - 16.30 uur
 
Werkplaats: 08.00 - 16.30 uur
 
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur
 
Buiten kantoor uren: Op afspraak
 
Storing buiten kantoor uren? klik hier

Volg ons!

volg Pols op LinkedInvolg Pols op Facebookvolg Kioti Benelux op Facebook
volg Ransomes op Facebookvolg Jacobsen op Facebookvolg TS Industrie op Facebook

 

Metaalunievoorwaarden

Klik hier voor de metaalunievoorwaarden