Keestrack S175, compacte zeef met gigantisch zeefoppervlak

Tijdens de Keestrack World Dealer Meeting in Oostenrijk op 19 en 20maart 2014 werd onder meer de S175 zeefmachine op rupsen voorgesteld.
Deze zeer compacte zeefmachine, die zowel geschikt is voor voorafzeving van grof materiaal als precisiezeef voor fijn materiaal, heeft een dubbeldeks zeefoppervlak van 1.500 x 5.000mm.

Ongezien op de markt voor deze zeer compacte zeefmachine met transportafmetingen van 12.6m lengte, 2.82m breedte, 3.13m hoogte, en een gewicht van 27.000kg.

Bovendien heeft de S175 zoals de Keestrack Novum een snel verwijderbare rechter zijtransportband waardoor er razendsnel van 3 fracties in slechts 2 fracties gescheiden kan worden indien gewenst. Logistieke en arbeidskosten van de wiellader worden zo terug gedrongen.

Het Relytec-bedieningspaneel voor vereenvoudigde bediening en onderhoud is tevens een nieuwe standaard op de Keestrack zeefmachines.

De S175 is, zoals andere Keestrack zeef- en breekmachines, verkrijgbaar in de volgende aandrijvingen:

  • Dieselhydraulische aandrijving, ECO FS genoemd, (FS = Fuel Saving), brandstofbesparend door middel van load sensing hydraulics,
  • Dieselelektrische aandrijving ECO-EP genoemd, (EP = Electric Powered), elektrische aandrijving zonder externe koppeling, dus aandrijving via on board generator die aangedreven wordt door de Diesel motor met geringe toeren per minuut,
  • Dieselelektrische aandrijving ECO-EP+ = Electric Powered - elektrische aandrijving met externe koppeling (+)

Door te kiezen voor een dieselelektrische aandrijving bespaart u ongeveer 33% energiekosten, als u gebruik maakt van de externe koppeling bespaart u tot 70% in vergelijking met de standaard FS versie.

Met een capaciteit tot 300 ton per uur presteert deze “kleine” zeefmachine, met gigantisch zeefoppervlak boven verwachting.

De importeur van Keestrack in Nederland is Pols Groep. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseur Johnny Kraai, verkoopadviseur bij Pols uit Zuidland (+31-643358071) of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

keestrack s175 a