fbpx

Versnipperen

Professionele versnipperaars voor recycling

Voor het verwerken van uw houtafval heeft Pols verschillende professionele versnipperaars, ook wel chippers genoemd, binnen de DH-serie van het merk Doppstadt. De chippers maken van elke houtsoort hoogwaardige houtsnippers om zo de verwerking ervan te vereenvoudigen. Alle machines binnen de DH-serie kunnen geladen worden met een kraan of een grijpmachine. Het hout komt vervolgens terecht in een haktrommel met verschillende hakmessen. Deze hakmessen zorgen voor het chippen van het hout. Bij elke Doppstadt binnen de DH-serie zijn de chipgroottes aanpasbaar door middel van een zeefmand.

Professionele versnipperaars van de beste merken

Versnipperaars voor grootwerk

De professionele versnipperaars van Doppstadt zijn vooral ontwikkeld voor grootwerk in bijvoorbeeld bossen en voor het leegmaken van (grote) terreinen met bomen. De DH-serie van Doppstadt is dan ook zeer geschikt voor groot professioneel gebruik. Een enkele machine binnen de DH-serie van Doppstadt is speciaal gemaakt voor montage op of achter vrachtwagens en er is ook een aantal DH-machines dat op een tractor kan worden aangesloten. Voor elk project is een passende machine.

Versnipperaars voor snoeiafval

Bent u op zoek naar een professionele versnipperaar voor het kleinere werk? De versnipperaars van TS Industrie zijn speciaal ontwikkeld voor o.a. snoeiafval van bijvoorbeeld heggen en bomen. De takken zijn dan een stuk minder groot, waardoor ook de professionele grootte van een Doppstadt-machine niet nodig is. De versnipperaars van TS Industrie bieden dan meestal een beter passende oplossing, maar zijn net zo betrouwbaar en efficiënt op hun eigen gebied.

Waarom kiezen voor een maaier bij Pols?

Unique selling point

Unique selling point​

Unique selling point​

Unique selling point​

Onderdelen uit deze categorie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut,

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.

1