Zeefmachines

Professionele zeefmachines voor een zuiver eindproduct

Binnen de recyclingtechniek kunnen verschillende soorten afval worden gezeefd. Het zeven van verschillende afvalmaterialen is belangrijk om een zuiver eindproduct te krijgen. Alleen als het zuiver is, kan het eindproduct namelijk worden hergebruikt. Pols heeft een groot aanbod zeefmachines. U kunt bij ons terecht voor de topmerken Zemmler, Doppstadt, Keestrack en Senro, waarmee u gegarandeerd bent van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat, keer op keer.

Waarom kiezen voor een zeefmachine bij Pols?

Maatwerk-oplossingen

Betrouwbare zeefmachines

Innovatieve zeeftechniek

Zeefmachines voor elk type afval

Zand en grond zeven

Om zand en grond te kunnen hergebruiken is het belangrijk dat het schoon is, maar vaak zitten er in zand en grond nog bodemvreemde materialen. Er is ruime keuze uit (mobiele) grondzeefmachines met trommelzeef of zeefbox. Ontdek hier uiteenlopende zeeftechnieken voor een grond- en zand-zeefmachine die past bij uw project. 

Puin zeven

Puin bestaat uit (brok)stukken steen en beton. Het komt vaak van (grote) gebouwde objecten, zoals bijvoorbeeld een gesloopt gebouw. Met de zeefmachines van Keestrack sorteert u deze brokstukken, zodat u ze verderop in het proces kunt recyclen met bijvoorbeeld een breker van Keestrack. Uiteindelijk kan het gerecyclede puin worden gebruikt voor onder andere het aanleggen van wegen of het bouwen van nieuwe gebouwen.

Sloophout zeven

Hout is een kostbaar bouwmateriaal. Het recyclen ervan is daarom een stuk goedkoper en bovendien veel duurzamer. Het zeven van sloophout is van belang om materiaal dat er niet in hoort, zoals plastic, eruit te filteren, zodat een zuiver restant overblijft dat kan worden hergebruikt.

Compost zeven

Compost ontstaat doordat natuurlijke micro-organismen plantaardige resten afbreken. Het kan op allerlei manieren worden hergebruikt. Voor het beste resultaat moet compost echter wel zo zuiver mogelijk zijn. Bovendien verwerken die micro-organismen niet alles uit het afval. Daarom filtert u er met een zeefmachine plastic, grote stukken hout en ander ongewenst materiaal uit.

Waarom kiezen voor een maaier bij Pols?

Unique selling point

Unique selling point​

Unique selling point​

Unique selling point​

Onderdelen uit deze categorie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut,

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.