Pols logo
Zoeken

Maak het verschil

Werken bij Pols

Wij zijn een vierde generatie familiebedrijf en hechten veel waarde aan een prettige onderlinge werksfeer met korte lijnen. We hebben oprecht aandacht voor elkaar. Lees meer over wie wij zijn, wat we doen en wat onze drijfveren zijn.

De wereld van Pols

Kom meer over ons te weten voordat je solliciteert op één van de vacatures.

Meer over Pols

Pols is een familiebedrijf gevestigd in Zuidland, onder de rook van Rotterdam. Wij zijn een compacte organisatie met korte lijnen richting onze klanten en leveranciers. We denken graag met met ze mee als het gaat om advies, verkoop, reparatie, modificatie of onderdelenvoorziening. Wij zeggen dan ook niet voor niets: “Uw Machine, Onze Zorg”. Spreekt jou dit aan en wil je ons helpen met het bieden van de beste service? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Video afspelen

‘Oog hebben voor elkaar’

Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk om aandacht te hebben voor de mens. Wij bieden onze klanten een zo compleet mogelijke service en onze eigen collega’s een zo fijn mogelijke sfeer om in te werken.

‘Kan niet bestaat niet’

Wij vinden dat er voor elk probleem een oplossing is. En daarom doen wij bij Pols er alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Pas wanneer de klant tevreden is, is onze taak voltooid.

Verhalen van Pols

Over Pols en onze mensen

Bij Pols kunnen klanten rekenen op de beste service. We stoppen niet bij advies en levering van kwalitatieve machines en onderdelen. En natuurlijk zijn we bij storingen en op zaterdagen gewoon bereikbaar. De klant wil ten slotte bij een storing met zo weinig mogelijk oponthoud weer aan de slag. Daarom lossen we storingen op de meest korte termijn op, met een team van zo’n 20 specifiek opgeleide monteurs. Is het nodig, dan komen deze langs op locatie. Ze kennen de machines door en door en weten dus precies wat ze moeten doen.

Wat doen we bij Pols?

Kom erachter binnen welke aspecten van de branche wij actief zijn.

"Uw Machine, Onze Zorg"

Dit is onze slogan. Wij ondersteunen de klant zo volledig mogelijk. En dat gaat verder dan alleen de aanschaf van een machine. Is er iets kapot, klopt er iets niet of is er een ander mankement. Dan lossen wij dat met ons team op.

Wil jij ook onderdeel uitmaken van een team dat de klant altijd voorop plaatst en werken tussen echte professionals? Bekijk dan onze vacatures.

Service & reparatie

Wij beschikken over een professionele en goed geëquipeerde werkplaats waar een team van circa 20 specifiek opgeleide monteurs dagelijks werkt aan de professionele machines van onze klanten.

Service

Naast uitgebreide reparatiemogelijkheden beschikken wij ook over tien compleet ingerichte servicewagens voor onderhoud op locatie.

Reparatie

Is de machine kapot of toe aan onderhoud, dan repareren wij hem bij ons in de werkplaats volgens de voorschriften van de fabrikant.

Verkoop & Lease

Bij Pols snappen wij dat niet ieder bedrijf een machine zelf wil aanschaffen.
Daarom is er bij ons ook de optie tot lease.

Verkoop

Jaarlijks vinden honderden machines hun weg naar onze klanten.

Lease

Een leasecontract bij Pols maakt het voor onze klanten mogelijk om de kosten beheersbaar te houden. Een vast maandtermijn geeft duidelijkheid en zekerheid.

Onderdelen­magazijn

Wij hebben een zeer uitgebreid onderdelenmagazijn, waar meer dan 30.000 onderdelen liggen. Hierdoor kunnen wij onze klanten op een efficiënte manier voorzien van de benodigde onderdelen zodra zij deze nodig hebben. Bovendien hebben onze klanten via de webshop toegang tot alle technische tekeningen van de machines. Op deze manier kunnen zij snel en gemakkelijk het juist onderdeel vinden, compleet met het bijbehorende artikelnummer.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons kunnen helpen met het bieden van de beste service aan onze klanten. Ben je enthousiast geworden door ons verhaal en wil je ons team komen versterken? Kijk dan naar onze openstaande vacatures!

Onze collega’s

Vakmensen met passie

Achter elk sterk bedrijf staat een team van professionele, gekwalificeerde en gedreven werknemers. Zonder hen zouden wij niet kunnen wij niet bieden wat we beloven. Hieronder vertellen een aantal van onze collega’s graag wat meer over hun loopbaan bij Pols.

Leer onze collega’s kennen

Ondanks de grootte van het familiebedrijf zijn onze medewerkers geen nummers, maar voltallige collega’s die onderling een goede band hebben. Er is een breed scala aan kennis en ervaring. Daarnaast heeft iedereen een passe voor techniek, wat een verbindende factor is. Al onze collega’s worden gewaardeerd voor hoe hij of zij is. Dankzij onze informele sfeer is er ook altijd tijd voor een praatje. Drie van onze collega’s vertellen graag kort wat meer over hoe zij het werken bij Pols Zuidland ervaren. Zo leer je ons alvast wat beter kennen!

Foto van Jan-Cees Grinwis

Jan-Cees Grinwis

Servicemonteur Groentechniek

“Ik probeerde al voor mijn tijd bij Pols mijn vaardigheden uit te breiden en te groeien, en dat heeft zich voortgezet tijdens mijn werk hier. Zo heb ik door Pols meer kennis opgedaan over zaken waar ik voorheen niet bekend mee was, zoals hydrauliek. De uitdagingen die ik elke dag tegenkom geven mij energie.”

Foto van Jacqueline van den Berg

Jacqueline van den Berg

Verkoop Binnendienst Groentechniek

“In 1996 zochten ze bij Pols een duizendpoot, en zo ben ik hier terechtgekomen. En daar zit ik nog altijd! Pols is een mooi familiebedrijf met veel passie voor het werken leuke collega’s. De diversiteit en bedrijvigheid binnen het bedrijf geven me elke dag weer energie.”

Foto van Yannick van der Waal

Yannick van der Waal

Partsmanager Recycling- & Grondzuigtechniek

“Ik werk graag bij Pols en vind het ook elke dag weer fijn om naar het werk te gaan. De gezellige en professionele collega’s spelen hierin een grote rol. Het is lastig om een specifiek moment te noemen, want elke week gebeurt er iets dat het vorige weer overtreft.”

Jouw start bij Pols

Onze vacatures