Groentechniek

Uw Machine, Onze Zorg

Of het nu gaat om grasmaaiers, snoeiafvalverwerking, transport van materialen en machines of het onderhouden van golfbanen; goede machines voor groentechniek zijn essentieel. Stilstaan is achteruitgaan, zegt men weleens en dat is in dit geval ook zeker waar. Als uw machines niet goed functioneren kunt u uw werk niet (goed) uitvoeren. Betrouwbare machines waar u van op aankunt zijn daarom essentieel. Daar staan we bij Pols dan ook garant voor. En gaat er toch iets mis? Dan kijken we altijd hoe we u zo snel mogelijk kunnen helpen, bijvoorbeeld met onze storingsdienst die ook op zaterdag beschikbaar is. Lees hieronder meer over de verschillende oplossingen voor groentechniek die we bieden.

Professionele oplossingen voor groentechniek

Grasmaaien

Als u een golfbaan maait, heeft u andere machines en technieken nodig dan wanneer u openbaar groen of een sportveld maait. Wat u ook nodig heeft voor uw project, bij Pols vindt u de oplossing. Altijd betrouwbaar, onderhoudsvriendelijk en met veel mogelijkheden voor verduurzaming.

Golfbaanonderhoud

Het onderhouden van een golfbaan is een ingewikkeld proces. De steeds strengere wet- en regelgeving op het gebied van milieu vraagt een andere manier van onderhoud. Waar moet u rekening mee houden en welke machines bieden de oplossing?

Snoeiafvalverwerking

Snoeiafval verwerken voordat u het transporteert, is goedkoper en efficiënter dan als u dat daarna doet. Met de juiste machines verwerkt u uw snoeiafval ter plaatse. De machines van Pols kunnen elke uitdaging aan.

Transport groentechniek

Om onderhoud goed uit te voeren zijn materialen nodig – of dat nu op een golfbaan, openbaar groen of ergens anders is. Met de transportoplossingen van Pols vervoert u alle benodigdheden in een handomdraai.

Werktuigdragers

Bij Pols in het assortiment kunt u de werktuigdragers van LM Trac vinden. De compacte werktuigdragers van LM trac worden veel gebruikt in zowel de mechanische als de thermische onkruidbestrijding. Daarnaast zijn de LM Trac machines geschikt voor vele aanbouwwerktuigen.

Storingsdienst ook op zaterdag beschikbaar

Professionele oplossingen van topmerken

Groot magazijn met originele onderdelen voor snelle levering

Onderhouds- en gebruiksvriendelijke machines

Groentechniek Pols: altijd een oplossing bij u in de buurt

Ons motto is niet voor niets: “Uw machine, Onze zorg”. We hebben al onze producten met zorg geselecteerd en hebben jarenlange ervaring met groentechniek. Pols is een echt familiebedrijf en als partner wordt u ook onderdeel daarvan. We investeren in langetermijnrelaties en kijken naar de toekomst: hoe kunnen we u zo goed mogelijk helpen en hoe profiteert u zo lang mogelijk van uw machine(s)?

In sommige delen van Nederland en België werken we samen met dealers, in andere delen fungeren we zelf als dealer. Zo zijn we, waar u zich ook bevindt in Nederland of België, altijd in de buurt. Dat betekent dat we u snel helpen en dat de oplossing altijd dichtbij is. Ontdek via onderstaande knop welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.