Pols logo
Zoek

Uw machine, onze zorg

Groentechniek

Of het nu gaat om grasmaaiers, snoeiafvalverwerking, transport van materialen en machines of het onderhouden van golfbanen; goede machines voor groentechniek zijn essentieel. Stilstaan is achteruitgaan, zegt men weleens en dat is in dit geval ook zeker waar. Als uw machines niet goed functioneren kunt u uw werk niet (goed) uitvoeren. Betrouwbare machines waar u van op aankunt zijn daarom essentieel. Daar staan we bij Pols dan ook garant voor. En gaat er toch iets mis? Dan kijken we altijd hoe we u zo snel mogelijk kunnen helpen, bijvoorbeeld met onze storingsdienst die ook op zaterdag beschikbaar is. Lees hieronder meer over de verschillende oplossingen voor groentechniek die we bieden.

Minder Lees meer

Professionele oplossingen voor groentechniek

Heeft u een vraag?

Blijf altijd op de hoogte met een adviesaanvraag van Pols

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen?

Uw Machine, Onze Zorg

Waarom kiezen voor Pols?

Bij Pols koopt u de beste machine, met de beste service om de machine ook draaiend te houden. Zó helpen we u bij Pols:

Storingdienst

Storingsdienst ook op zaterdag beschikbaar

Topmerken

Professionele oplossingen van topmerken

Snelle levering

Groot magazijn met originele onderdelen voor snelle levering

Gebruiksvriendelijk

Onderhouds- en gebruiksvriendelijke machines

Uw Machine, Onze Zorg

Groentechniek Pols:
altijd een oplossing bij u in de buurt

Ons motto is niet voor niets: “Uw machine, Onze zorg”. We hebben al onze producten met zorg geselecteerd en hebben jarenlange ervaring met groentechniek. Pols is een echt familiebedrijf en als partner wordt u ook onderdeel daarvan. We investeren in langetermijnrelaties en kijken naar de toekomst: hoe kunnen we u zo goed mogelijk helpen en hoe profiteert u zo lang mogelijk van uw machine(s)?

In sommige delen van Nederland en België werken we samen met dealers, in andere delen fungeren we zelf als dealer. Zo zijn we, waar u zich ook bevindt in Nederland of België, altijd in de buurt. Dat betekent dat we u snel helpen en dat de oplossing altijd dichtbij is. Ontdek via onderstaande knop welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen?

We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.