Pols logo
Zoek

UTV’s voor comfort, duurzaamheid en efficiëntie

Transport groentechniek

Transport is een essentieel onderdeel van groentechniek. U heeft op alle plaatsen waar u aan het werk gaat materialen nodig. Hoe krijgt u die ter plaatse? Zeker op golfbanen is het bovendien ook heel belangrijk dat mensen goed vervoerd kunnen worden. Spelers willen zich namelijk veilig en comfortabel kunnen verplaatsen over de banen. Of het nu gaat om het transporteren van materialen, afval of het vervoeren van personen; comfort, duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie zijn kernbegrippen. Snel en verantwoord, met UTV’s (Utility Task Vehicles) die goed zijn voor het milieu. Bij Pols vindt u transportmiddelen die voldoen aan alle eisen.

Minder Lees meer

Transport groentechniek: de mogelijkheden

Een oplossing op maat voor elke toepassing

Voor iedere klus de juiste machine

Heeft u een vraag?

Hulp nodig bij kiezen van een geschikte machine?

Naam(Vereist)
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Uw Machine, Onze Zorg

Waarom kiezen voor Pols?

Bij Pols koopt u de beste machine, met de beste service om de machine ook draaiend te houden. Zó helpen we u bij Pols:

Storingdienst

Storingsdienst ook op zaterdag beschikbaar

Topmerken

Professionele oplossingen van topmerken

Snelle levering

Groot magazijn met originele onderdelen voor snelle levering

Gebruiksvriendelijk

Onderhouds- en gebruiksvriendelijke machines

Transport groentechniek van Pols:

Altijd een oplossing bij u in de buurt

In sommige delen van Nederland fungeren we zelf als dealer en kunt u direct bij Pols terecht voor een UTV of andere transportoplossing. In andere delen van het land werken we samen met betrouwbare dealers. Dat betekent dat materialen en advies altijd snel ter plaatse zijn. De samenwerking met onze dealers is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, heldere afspraken en de ongeschreven regel dat we altijd een stapje extra voor elkaar zetten. Dat vinden we als familiebedrijf ontzettend belangrijk en daar profiteert ook u van!

Wij en onze dealers streven er altijd naar u de allerbeste service te bieden en u ook op de lange termijn zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we bijvoorbeeld met een storingsdienst die zes dagen per week bereikbaar is en door enkel oplossingen van de allerhoogste kwaliteit te bieden. 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen?

We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.