Pols logo
Zoek

Cushman

Cushman Haulers (bedrijfsvoertuigen) staan wereldwijd bekend om hun veelzijdigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Pols beschikt over een compleet assortiment aan transportvoertuigen voor de golfindustrie en voor openbaar groen, in zowel benzine- als elektrisch aangedreven uitvoeringen. Dankzij de uitgebreide keuzemogelijkheden op het gebied van extra opties en accessoires vindt u in het assortiment van dit betrouwbare merk altijd wel een bedrijfsvoertuig dat voldoet aan uw wensen en eisen.

Ruim 100 jaar ervaring in het produceren van betrouwbare voertuigen

Veelzijdige voertuigen dankzij diverse opties en accessoires

Ook elektrische aandrijving voor duurzamere voertuigen

Assortiment

Cushman haulers: betrouwbare, robuuste voertuigen voor verschillende industrieën

De heer Cushman is in 1901 begonnen met twee neven die landbouwmachines en tweefietsmotoren bouwden. Inmiddels is het bedrijf dat zij toen startten uitgegroeid tot fabrikant van de grootste lijn bedrijfsvoertuigen op de huidige markt. Tijdens de Eerste Wereldoorlog leverde het bedrijf motoren met twee en vier paarden om waterpompen, roomscheiders, wasmachines en houtzagen te bedienen. In de Tweede Wereldoorlog produceerde het bedrijf scooters die werden gebruikt door de marine, het leger en de luchtmacht. Nu, bijna 120 jaar later, biedt dit professionele merk nog steeds robuuste en betrouwbare voertuigen voor verschillende industrieën. Op dit moment behoort Cushman, net als Ransomes Jacobsen en E-Z-GO, tot moederbedrijf Textron en worden de transportvoertuigen geproduceerd door Textron Specialized.

Vind een dealer bij u in de buurt

De betrouwbare producten zijn verkrijgbaar bij Pols en via ons uitgebreide dealernetwerk door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.