Cushman

Cushman Haulers (bedrijfsvoertuigen) staan wereldwijd bekend om hun veelzijdigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Pols beschikt over een compleet assortiment aan transportvoertuigen voor de golfindustrie en voor openbaar groen, in zowel benzine- als elektrisch aangedreven uitvoeringen. Dankzij de uitgebreide keuzemogelijkheden op het gebied van extra opties en accessoires vindt u in het assortiment van dit betrouwbare merk altijd wel een bedrijfsvoertuig dat voldoet aan uw wensen en eisen.

Cushman heeft ruim 100 jaar ervaring in het produceren van betrouwbare voertuigen

Veelzijdige voertuigen dankzij diverse opties en accessoires

Ook elektrische aandrijving voor duurzamere voertuigen

Assortiment

Cushman Hauler 800: harde werker
Buggies

Cushman Hauler 800

De Cushman Hauler 800 is met een totale laadcapaciteit van 800 pond de meest harde werker van de organisatie. De …

Bekijken
Cushman Hauler Pro met 72V AC-aandrijving
Buggies

Cushman Hauler PRO

De Cushman Hauler PRO overtreft al uw verwachtingen met betrekking tot elektrische voertuigen. De Hauler PRO bevat een 72V AC-aandrijving …

Bekijken

Cushman haulers: betrouwbare, robuuste voertuigen voor verschillende industrieën

De heer Cushman is in 1901 begonnen met twee neven die landbouwmachines en tweefietsmotoren bouwden. Inmiddels is het bedrijf dat zij toen startten uitgegroeid tot fabrikant van de grootste lijn bedrijfsvoertuigen op de huidige markt. Tijdens de Eerste Wereldoorlog leverde het bedrijf motoren met twee en vier paarden om waterpompen, roomscheiders, wasmachines en houtzagen te bedienen. In de Tweede Wereldoorlog produceerde Cushman scooters die werden gebruikt door de marine, het leger en de luchtmacht. Nu, bijna 120 jaar later, biedt dit professionele merk nog steeds robuuste en betrouwbare voertuigen voor verschillende industrieën. Op dit moment behoort Cushman, net als Ransomes Jacobsen en E-Z-GO, tot moederbedrijf Textron en worden de transportvoertuigen geproduceerd door Textron Specialized.

Vind een dealer bij u in de buurt

De betrouwbare Cushman Haulers zijn verkrijgbaar bij Pols en via ons uitgebreide dealernetwerk door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.