Golfbaanonderhoud

Ook zonder gewasbestrijding een golfbaan van topkwaliteit

Een belangrijke ontwikkeling op het gebied van golfbaanonderhoud is het terugdringen van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen naar nul. Op de lange termijn is het vermijden van pesticiden beter voor de kwaliteit van de golfbaan, maar het zorgt wel voor een ander soort kwaliteit. Hoe voldoet u aan de veranderende eisen en behoudt u een gezonde golfbaan waarop met evenveel plezier gespeeld kan worden? Bij Pols zijn we al jarenlang bezig met milieuvriendelijke machines voor golfbaanonderhoud. Zo draaien al onze machines alleen nog maar op biologisch afbreekbare olie. 

Golfbaanonderhoud met de beste materialen

Grasmaaiers voor golfbaanonderhoud

Afhankelijk van het soort gras dat u wilt maaien, gebruikt u een bepaald type maaier. Waar moet u op letten om een golfbaan in topconditie te behouden?

Rollen op de golfbaan

Het maaien van de greens kan worden afgewisseld met het rollen ervan. Een van de voordelen van rollen is dat het de kwaliteit van het gras verbetert, omdat de bladen minder beschadigen dan bij enkel maaien.

doorzaaien golfbaanonderhoud

Doorzaaien en bezanden op de golfbaan

Ook voor golfbanen onderhoud als het doorzaaien en bezanden van de baan hebben we bij Pols betrouwbare machines. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover, we helpen u graag.

Golfbaanonderhoud met spuitmachines

Voor spuitmachines bent u bij Pols aan het juiste adres. Bij ons in het assortiment vindt u verschillende spuitmachines van Smithco, die allemaal zelfrijdend zijn, een lagere bodemdruk bieden en een hoge wendbaarheid hebben.

Transport op de golfbaan

Zeker op grotere golfbanen is transport essentieel. Met buggies en haulers verplaatsen golfers zichzelf en hun materialen comfortabel en eenvoudig over de baan. Ook zijn er voor het transporteren van onderhoudsmateriaal betrouwbare oplossingen beschikbaar.

Waarom kiezen voor golfbaanonderhoud bij Pols?

Storingsdienst ook op zaterdag beschikbaar

De nieuwste technieken voor topkwaliteit golfbanen

Duurzame oplossingen om te voldoen aan de Green Deal

Persoonlijk advies over uw golfbaan

Golfbaanonderhoud met Pols

Pols is een echt familiebedrijf. Dat betekent dat we investeren in langetermijnrelaties met al onze partners en klanten. Wij weten dat het bij de aankoop van een machine waarmee u golfbanen onderhoudt nog niet ophoudt. Vervolgens heeft u namelijk zorg en onderhoud voor die machine nodig. Dat regelen we daarom voor u. Onze storingsdienst is ook op zaterdag beschikbaar. Als u dat wilt, krijgt u via ons een vaste monteur die uw machinepark onderhoudt. Die kent uw bedrijf, uw wensen en eisen – en vindt persoonlijke aandacht en altijd een stapje extra zetten net zo belangrijk als wij. Een topoplossing voor de lange termijn: daar gaan we voor bij Pols.

Uiteraard houden we de laatste ontwikkelingen, zoals van Green Deal naar volledig nul, nauwgezet in de gaten en adviseren we u graag over de beste oplossingen voor golfbanen onderhouden.

Vind een dealer bij u in de buurt

Bij Pols werken we samen met betrouwbare dealers door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.