Pols logo
Zoek

Ook zonder gewasbestrijding een golfbaan van topkwaliteit

Golfbaan­onderhoud

Een belangrijke ontwikkeling op het gebied van golfbaanonderhoud is het terugdringen van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen naar nul. Op de lange termijn is het vermijden van pesticiden beter voor de kwaliteit van de golfbaan, maar het zorgt wel voor een ander soort kwaliteit. Hoe voldoet u aan de veranderende eisen en behoudt u een gezonde golfbaan waarop met evenveel plezier gespeeld kan worden? Bij Pols zijn we al jarenlang bezig met milieuvriendelijke machines voor golfbaanonderhoud. Zo draaien al onze machines alleen nog maar op biologisch afbreekbare olie. 

Minder Lees meer

Pols is trotse ELiTE approved dealer

  • Exclusieve toegang tot het volledige assortiment van ELiTE-producten, waardoor u kunt profiteren van de nieuwste innovaties en technologieën op het gebied van elektrisch aangedreven voertuigen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid dankzij onze status als ELiTE approved dealer, waarbij we voldoen aan de hoogste normen van service en klanttevredenheid.
  • Deskundig advies en ondersteuning van ons gespecialiseerde team, dat getraind is in de nieuwste ELiTE-technologieën en oplossingen.
  • Langdurige samenwerking en after-sales service met de zekerheid van originele ELiTE-onderdelen en accessoires, om uw voertuigen optimaal te laten presteren en hun levensduur te verlengen.

Golfbaanonderhoud met de beste materialen

Een oplossing op maat voor elke toepassing

Voor iedere klus de juiste machine.

Heeft u een vraag?

Hulp nodig bij kiezen van een geschikte machine?

Naam(Vereist)
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Uw Machine, Onze Zorg

Waarom kiezen voor Golfbaan­onderhoud van Pols?

Bij Pols koopt u de beste machine, met de beste service om de machine ook draaiend te houden. Zó helpen we u bij Pols:

Storingdienst

Storingsdienst ook op zaterdag beschikbaar

Nieuwe technieken

De nieuwste technieken voor topkwaliteit golfbanen

Snelle levering

Groot magazijn met originele onderdelen voor snelle levering

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies over uw golfbaan

Golfbaanonderhoud met Pols

Kwaliteit en betrouwbaarheid bij u in de buurt

Pols is een echt familiebedrijf. Dat betekent dat we investeren in langetermijnrelaties met al onze partners en klanten. Wij weten dat het bij de aankoop van een machine waarmee u golfbanen onderhoudt nog niet ophoudt. Vervolgens heeft u namelijk zorg en onderhoud voor die machine nodig. Dat regelen we daarom voor u. Onze storingsdienst is ook op zaterdag beschikbaar. Als u dat wilt, krijgt u via ons een vaste monteur die uw machinepark onderhoudt. Die kent uw bedrijf, uw wensen en eisen – en vindt persoonlijke aandacht en altijd een stapje extra zetten net zo belangrijk als wij. Een topoplossing voor de lange termijn: daar gaan we voor bij Pols.

Uiteraard houden we de laatste ontwikkelingen, zoals van Green Deal naar volledig nul, nauwgezet in de gaten en adviseren we u graag over de beste oplossingen voor golfbanen onderhouden.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen?

We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.