Pols logo
Zoeken

Leasen

Leasing

Wij bieden onze klanten een scala aan mogelijkheden als het gaat om leasen. Hiervoor werken we samen met gerenommeerde partijen. Een leasecontract voor een machine is voor veel bedrijven een praktische oplossing met toegevoegde waarde. Leasen maakt het mogelijk om uw uitgaven beheersbaar te houden. U betaalt immers een vaste maandtermijn, wat overzichtelijk is en stabiliteit geeft in de uitgaven.

Financiële leasing

Bij financiële leasing is er sprake van een leasecontract waarbij het contract primair de financiering van de machine omvat.

 

Operationele Lease

Bij operationele leasing is er sprake van een contract waarbij de leasemaatschappij (lessor) juridisch en economisch eigenaar is van de machine. 

 

Doorgaans gaat dit over de volledige aanschafwaarde van de machine. Er is dus sprake van 100% financiering. Bij een financiële leasing is de leasemaatschappij pandhouder of juridisch eigenaar. Als klant (lessee) bent u economisch eigenaar van het object.

Als klant (lessee) bent u enkel gebruiker en draagt u geen restwaarderisico met betrekking tot de machine. Daarnaast worden bij operationele leasing doorgaans extra diensten toegevoegd aan het contract zoals onderhoud, reparaties en verzekeringen. Op die manier wordt u als klant maximaal ontzorgd.

Lease aanvragen

Laat uw contactgegevens achter en wij brengen u in contact met onze partner.

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Heeft u nog andere servicevragen?

Heeft u nog andere vragen of bent u benieuwd naar onze andere werkzaamheden? Bekijk dan de volledige servicepagina door op de onderstaande link te klikken.