Pols logo

Leasen

Leasing

Pols biedt haar klanten een scala aan mogelijkheden als het gaat om leasen. Pols werkt hiervoor samen met gerenommeerde partijen. Een leasecontract voor een machine is voor veel bedrijven een praktische oplossing met toegevoegde waarde. Leasen maakt het mogelijk om uw uitgaven beheersbaar te houden, immers u betaalt een vaste maandtermijn, wat overzichtelijk is en stabiliteit geeft in de uitgaven van uw bedrijf.

Financiële leasing

Bij financiële leasing is er sprake van een leasecontract waarbij het contract primair de financiering van de machine omvat. Doorgaans gaat dit over de volledige aanschafwaarde van de machine. Er is dus sprake van 100% financiering. Bij een financiële leasing is de leasemaatschappij pandhouder of juridisch eigenaar. Als klant (lessee) bent u economisch eigenaar van het object.

Operationele Lease

Bij operationele leasing is er sprake van een contract waarbij de leasemaatschappij (lessor) juridisch en economisch eigenaar is van de machine. Als klant (lessee) bent u enkel gebruiker en draagt u geen restwaarderisico met betrekking tot de machine. Daarnaast worden bij operationele leasing doorgaans extra diensten toegevoegd aan het contract zoals onderhoud, reparaties en verzekeringen. Op die manier wordt u als klant maximaal ontzorgd.

Doorgaans gaat dit over de volledige aanschafwaarde van de machine. Er is dus sprake van 100% financiering. Bij een financiële leasing is de leasemaatschappij pandhouder of juridisch eigenaar. Als klant (lessee) bent u economisch eigenaar van het object.

Als klant (lessee) bent u enkel gebruiker en draagt u geen restwaarderisico met betrekking tot de machine. Daarnaast worden bij operationele leasing doorgaans extra diensten toegevoegd aan het contract zoals onderhoud, reparaties en verzekeringen. Op die manier wordt u als klant maximaal ontzorgd.

Lease aanvragen

Laat uw contactgegevens achter en wij brengen u in contact met onze partner.

Heeft u nog andere servicevragen?

Kijk op onze service pagina