Pols logo
Zoek

Jacobsen

Al meer dan een eeuw lang heeft Jacobsen met zijn maaiers een legendarische reputatie opgebouwd op het gebied van vakmanschap, precisie en ongeëvenaarde expertise in de wereld van grasverzorging. Als toegewijde leverancier van perfect onderhouden gazons, vertrouwen professionals op Jacobsen-maaiers voor de meest verfijnde gazons ter wereld, dankzij onze gespecialiseerde distributiepartners.

Grasmaaiers met ISO 14001 certificering

Bewezen kwaliteit bij prestigieuze projecten

Milieuvriendelijk hoog in het vaandel bij alle machines

Assortiment Jacobsen

Geschiedenis van het merk

Om onze toewijding aan kwaliteit en productontwikkeling te onderstrepen, hebben we besloten om de productie van Jacobsen-maaiers te verplaatsen naar ons prestigieuze Turf International Centre of Excellence in Engeland. Door al onze investeringen, expertise en verbeteringen te bundelen in één ultramoderne faciliteit, kunnen we optimaal gebruikmaken van de bestaande middelen en kennis die ons Verenigd Koninkrijkse team te bieden heeft.

Deze fabriek, die momenteel zowel Jacobsen- als Ransomes-maaiers produceert, heeft een bijzondere geschiedenis. Het was namelijk ‘s werelds allereerste fabrikant van gemotoriseerde grasmaaiers en heeft al meer dan 180 jaar ervaring in het vak. Met trots kunnen we zeggen dat onze naam synoniem staat voor innovatie, betrouwbaarheid en topprestaties op het gebied van gazontechnologie.

Vind een dealer bij u in de buurt

De betrouwbare machines van Jacobsen zijn verkrijgbaar bij Pols en via ons uitgebreide dealernetwerk door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.