Recyclingmachines

Duurzame oplossingen voor recyclingtechniek

In de huidige maatschappij is het recyclen van materiaal essentieel. Op deze manier kunnen grondstoffen afkomstig uit afval gebruikt worden voor het fabriceren van nieuwe producten. Elk bedrijf produceert afval, veel bedrijven op grote schaal. Pols helpt met het verwerken daarvan. U vindt bij ons namelijk recyclingmachines van de merken Doppstadt, Keestrack en Senro. Met deze merken hebben we een groot aanbod in machines voor het recyclen van een breed scala aan materialen. Zo hebben we altijd wel een machine beschikbaar die voldoet aan uw wensen en eisen.

Professionele recyclingmachines bij Pols

Recyclingmachine voor breken

Recyclingmachines voor breken

Breken is een groot onderdeel van recycling. Met een breker kunt u steenachtige afvalstoffen die vrijkomen bij demonteren, slopen, renoveren, bouwen en produceren van bouwstoffen omzetten in recyclinggranulaten. Uit het recyclen van steenachtige afvalstoffen kunt u veel voordeel halen.

De recyclingmachines van Keestrack voor efficient zeven

Recyclingmachines voor zeven

Binnen de recyclingtechniek kunnen verschillende soorten afval worden gezeefd. Zo zijn er machines voor het zeven van afval, compost, puin, sloophout en zand/grond. Pols heeft een groot aanbod wat betreft zeven. Zo hebben wij zeven van Doppstadt, Keestrack en Senro. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste zeef passend bij uw recyclingvraagstuk.

Scheiden en sorteren met de sorteermachine/recyclingmachine van Pols

Recyclingmachines voor scheiden en sorteren

Belangrijk om bepaalde soorten afval te kunnen recyclen is dat u scheidt en sorteert. Vanzelfsprekend kunt u verschillende materialen niet tegelijk recyclen. Voor het scheiden en sorteren van verschillende soorten afval heeft Pols daarom diverse betrouwbare machines in het assortiment. Daarmee kunt u vele soorten afval aan.

Verklein je afval met de recyclingmachines van Pols

Recyclingmachines voor verkleinen

Vaak is afval te groot om gerecycled te worden. In dat geval kan Pols  verkleiningsmachines (shredders) leveren. Pols heeft een groot assortiment shredders van Doppstadt, die in een aantal gevallen ook samen met andere Doppstadt-machines gebruikt kunnen worden. Zo combineert u bijvoorbeeld een AK shredder met een zeef van Doppstadt voor nog efficiëntere recycling.

Recyclingmachines voor versnipperen van Pols

Recyclingmachines voor versnipperen

Een versnipperaar, ook wel chipper genoemd, wordt ingezet om houtafval te versnipperen. Een versnippermachine hakt hout in allemaal kleine ‘chips’, die vervolgens op allerlei nieuwe manieren kunnen worden gebruikt. Bij Pols vindt u versnipperaars van Doppstadt. Deze machines zijn geschikt voor meerdere varianten in volume en zijn zowel langzaamdraaiend als sneldraaiend verkrijgbaar.

Unique selling point

Unique selling point​

Unique selling point​

Unique selling point​

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.