Pols logo
Zoek

RSP

De grondzuigers van RSP zorgen ervoor dat graafwerkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken tóch goed kunnen worden uitgevoerd. Zo loopt u niet meer het risico om tijdens de graafwerkzaamheden kabels of leidingen te beschadigen. De machines worden ingezet op plaatsen waar genoemde graafwerkzaamheden met hydraulische graafmachines niet mogelijk, te gevaarlijk of te arbeidsintensief zijn. In deze situaties bieden de grondzuigmachines een korte inzettijd en snelle gronduitgravingen zonder beschadigingen. Daarnaast is er sprake van weinig verkeershinder en milieubelasting.

Dat de grondzuigmachines van hoge kwaliteit zijn, wordt keer op keer bevestigd door tevreden gebruikers. De machines worden in Duitsland geproduceerd, waardoor het vrijwel altijd mogelijk is om speciale verzoeken voor uw bestelde machine in te willigen.

Korte inzettijd, snelle gronduitgravingen

Veel keuzevrijheid in specificaties en functionaliteiten

Lange levensduur

Assortiment

Grondzuigmachines met flexibiliteit en een lange levensduur

Pols is de trotse importeur van de grondzuigers van dit Duitse topmerk. We hebben diverse modellen in ons assortiment. Hiervan zijn sommige machines in een standaard-uitvoering, maar is er ook een aantal machines dat u als gebruiker deels zelf kunt ontwerpen. Zo kiest u bijvoorbeeld tussen verschillende afmetingen en bepaalt u zelf op welke plek de container op de machine komt. Bovendien kunt u uw nieuwe machine laten verven in de kleur(en) van uw bedrijf. Naast deze flexibiliteit is ook de lange levensduur een belangrijke reden waarom veel gebruikers kiezen voor een machine van dit merk. Deze levensduur wordt gegarandeerd door het selecteren van hoogwaardige materialen en materiaaldiktes. In staalwerk worden alle belangrijke onderdelen gemonteerd en uitgelijnd op het dragerchassis en de bevestigingspunten geboord voor het lakken. Een machine van van dit bedrijf is een investering in de toekomst!