Pols logo
Zoek

Senro

Als betrouwbare partner streven we ernaar om klanten in de recyclingindustrie en aanverwante sectoren te voorzien van de nieuwste en meest efficiënte sorteeroplossingen. Onze expertise en nauwe samenwerking met klanten stellen ons in staat om maatwerk te bieden en te voldoen aan de alsmaar veranderende eisen van de industrie en regelgeving voor het herwinnen van grondstoffen. Samen met Senro gaan we voor een duurzame toekomst, waarbij we continu streven naar verbetering en innovatie binnen de sorteerbranche.

Maatwerk-oplossingen

Aanpasbaar en uitbreidbaar om bestaande systemen aan te passen

Innovatieve machines, vervaardigd in eigen fabriek

Assortiment

Bijdragen aan een circulaire leefomgeving

Senro biedt complete sorteerlijnen voor een breed scala aan afvalsoorten, zoals bouw- en sloopafval (BSA), industrieel afval, huishoudelijk afval (MSW), en andere materiaalstromen zoals hout, metaal, kunststof en compost. Met behulp van onze sorteerlijnen kan tot wel 95% van het totale afval gescheiden en gerecycled worden. Elke sorteerlijn wordt op maat ontworpen in nauwe samenwerking met de klant, waarbij we uitgebreid overleggen over aspecten zoals het invoermateriaal, gewenste resultaten, capaciteit, automatiseringsniveau, beschikbare ruimte en budget.

Een eenvoudige sorteerlijn kan bestaan uit een doseerbunker, trommelzeef, sorteercabine (handscheiding) en transportbanden. Voor geavanceerdere sorteerlijnen kunnen extra componenten worden toegevoegd, zoals windshifters, optische (NIR) scheiders, vlakzeven, magneetbanden en eddycurrentscheiders, om de machinale sortering verder te optimaliseren. Er wordt ook rekening gehouden met toekomstige uitbreidingsmogelijkheden in de sorteerlijnontwerpen.