Pols logo
Zoeken

LM Trac

De multifunctionele machines van LM Trac worden ontwikkeld volgens de allernieuwste technologieën. Fabrikant Oy Lai-Mu is een familiebedrijf gevestigd in Rauma, Finland. Meer dan de helft van de geproduceerde machines bij Oy Lai-Mu wordt geëxporteerd, vooral naar landen in Scandinavië en Europa. Andere bekende merken als LM Tools en LM Cabins vallen ook onder de vlag van Oy Lai-Mu.

Ontwikkeld met de allernieuwste technologieën

Multifunctionele machines voor flexibele inzetbaarheid

Hoog niveau onderdelenvoorziening bij Pols

Assortiment

Compacte werktuigdragers en meer

Pols is door Oy Lai-Mu per 1 januari 2020 aangesteld als de nieuwe importeur voor Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en per 1 oktober 2020 voor de Benelux. Het 287-model is in Nederland een zeer bekende compacte werktuigdrager, die veel gebruikt wordt in zowel de mechanische als thermische onkruidbestrijding. Daarnaast is de machine geschikt voor vele aanbouwwerktuigen zoals een hondenpoepzuiger, een (klepel)maaier, een bladblazer, een rolbezem en een sneeuwploeg. Naast de LM Trac 287 is ook het krachtigere 387-model onderdeel van het leveringsprogramma.

Pols streeft ernaar om ook de servicegraad voor de oudere modellen te waarborgen, door ook voor deze machines de onderdelenvoorziening op een zeer hoog niveau krijgen. In lijn met de groei-ambities van de fabrikant zal Pols de producten van LM niet alleen in een groter gebied gaan vertegenwoordigen, maar ook de totale breedte van het LM-programma gaan voeren en investeren in emissievrije technieken voor de machines.

Verkrijgbaar bij Pols

De machines en onderdelen van LM Trac zijn verkrijgbaar bij Pols in Nederland. Wilt u vrijblijvend advies ontvangen van een van onze specialisten? Neem gerust contact op, we helpen u graag in uw keuze!