fbpx

LM Trac

De multifunctionele machines van LM Trac worden ontwikkeld volgens de allernieuwste technologieën. Fabrikant Oy Lai-Mu is een familiebedrijf gevestigd in Rauma, Finland. Meer dan de helft van de geproduceerde machines bij Oy Lai-Mu wordt geëxporteerd, vooral naar landen in Scandinavië en Europa. Naast LM Trac vallen ook LM Tools en LM Cabins onder de vlag van Oy Lai-Mu. Bij Pols verkopen we vooralsnog de werktuigdragers van LM Trac.

Ontwikkeld met de allernieuwste technologieën

Multifunctionele machines voor flexibele inzetbaarheid

Hoog niveau onderdelenvoorziening bij Pols

Assortiment

Groentechniek

LM Trac 287

De LM Trac 287 is de opvolger van de LM Trac 286. De LM Trac 287 is een werktuigdrager welke …

Bekijken
Groentechniek

LM Trac 387

De LM Trac 387 is net als de 286 een compacte werktuigdrager. De cabine beschikt over grote ruiten aan zowel …

Bekijken

LM Trac: compacte werktuigdragers en meer

Pols is door Oy Lai-Mu per 1 januari 2020 aangesteld als de nieuwe importeur voor Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en per 1 oktober 2020 voor de Benelux. De LM Trac 286 is in Nederland een zeer bekende compacte werktuigdrager, die veel gebruikt wordt in zowel de mechanische als thermische onkruidbestrijding. Daarnaast is de machine geschikt voor vele aanbouwwerktuigen zoals een hondenpoepzuiger, een (klepel)maaier, een bladblazer, een rolbezem en een sneeuwploeg. Naast de LM Trac 286 is ook de krachtigere LM Trac 387 onderdeel van het leveringsprogramma.

Pols streeft ernaar om ook de servicegraad voor de oudere modellen te waarborgen, door ook voor deze machines de onderdelenvoorziening op een zeer hoog niveau krijgen. In lijn met de groei-ambities van de fabrikant zal Pols de producten van LM niet alleen in een groter gebied gaan vertegenwoordigen, maar ook de totale breedte van het LM-programma gaan voeren en investeren in emissievrije technieken voor de LM Trac machines.

Verkrijgbaar bij Pols

De machines en onderdelen van LM Trac zijn verkrijgbaar bij Pols in Nederland. Wilt u vrijblijvend advies ontvangen van een van onze specialisten? Neem gerust contact op, we helpen u graag in uw keuze! 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.

1