Pols logo
Zoeken

Kioti

Kioti is onderdeel van het Zuid-Koreaanse bedrijf Daedong. Daedong is sinds 1947 een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines. Het bedrijf heeft als missie het optimaliseren van het maken en distribueren van tractoren. Met vijf fabrieken, inclusief een gieterij, waarborgen de twee bedrijven de kwaliteit en de kracht van alle componenten. De verschillende series van tractoren zijn ontworpen om de werking en de ontwikkeling van het vestigen en onderhouden van gewassen te verbeteren.

Hoogwaardige producten en diensten tegen concurrerende prijzen

Uitgebreid assortiment met oplossingen voor elk doel

EPA-, EEG- en ISO-certificaten

Assortiment

Kioti: wereldspeler op het gebied van professionele tractoren

Daedong’s eerste exportmarkt was de Verenigde Staten van Amerika, waar het merk op dit moment nog steeds een grote speler is. De export naar Europa en het Verenigd Koninkrijk ging van start in 1990. Vandaag de dag exporteert Daedong naar 80 landen. Kioti is de handelsnaam die gebruikt wordt voor de producten op de Europese, Amerikaanse en Australische markt. Om de distributie van tractoren en onderdelen binnen Europa te ondersteunen, werd in 2012 Kioti EU opgericht en gevestigd in Rotterdam. Binnen het bedrijf wordt continu aan de ontwikkeling van dieselmotoren en andere nieuwe producten gewerkt. Voor productontwikkeling en kwaliteitscontrole heeft het merk verschillende EPA- en EEG-certificaten ontvangen, evenals de ISO-certificaten ISO 9001 en ISO 14001. Het bedrijf biedt gebruikers altijd hoogwaardige producten en diensten tegen concurrerende prijzen. De tractoren zijn beschikbaar tussen de 21 en de 115 pk. Dit maakt de tractoren uitermate geschikt voor hoveniers, gemeenten en maneges, maar zeker ook voor particulieren.

Vind een dealer bij u in de buurt

De betrouwbare tractoren van Kioti zijn verkrijgbaar bij Pols en via ons uitgebreide dealernetwerk door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.