Turfco

Wanneer het gaat om het bezaaien of bezanden van uw golfbaan, dan is Turfco het merk dat u moet kennen. Het merk werd al meer dan 50 jaar geleden opgericht en startte als een echt familiebedrijf. Eén van de belangrijkste uitgangspunten is de nauwe samenwerking met golfprofessionals. Dankzij deze samenwerking beschikt Turfco continu over de juiste informatie om de onderhoudstechnologie voor golfbanen te blijven ontwikkelen en zo aan specifieke behoeften van golfprofessionals te kunnen voldoen.

De productlijn groeide over de jaren mee met de vele veranderingen in de wereld van golfbaanonderhoud. Geen twee golfbanen zijn hetzelfde en dat weet Turfco als geen ander. Daarom maakt het bedrijf doorzaaiers en bezanders die perfect aansluiten bij het onderhoud van uw golfbaan.

Oplossingen die aansluiten bij uitdagingen uit de praktijk

Al meer dan 50 jaar ervaring met golfbaanonderhoud

Individuele oplossingen per golfbaan voor het beste resultaat

Assortiment

Doorzaaien & bezanden

Turfco CR-15

De Turfco CR-15 is een bezander met uitzonderlijke capaciteit. De machine combineert een hoge productiviteit met precisie bij het bezanden …

Bekijken
Doorzaaien & bezanden

Turfco CR-8

De Turfco CR-8 is de perfecte machine voor de grotere golfbanen zonder dat hier een zwaardere trekker voor nodig is. …

Bekijken
Doorzaaien & bezanden

Turfco WS1550

De Turfco WS 1550 schotelstrooier bechikt over de gepatenteerde WideSpin technologie. Deze technologie brengt precisie van de bezander naar een …

Bekijken
Turfco Mete- Matic IV getrokken bandstrooier: verkrijgbaar bij Pols
Doorzaaien & bezanden

Turfco Mete-R-Matic IV

De Turfco Mete-R-Matic IV is een getrokken bandstrooier uitgerust met een gepatenteerde Chevron transporband. Deze transportband heeft een “Chevron” profiel …

Bekijken
Turfco Mete-R Matic schotelstrooier, zeer geschikt voor gazons
Bezanden

Turfco Mete-R-Matic

De zelfrijdende Turfco Mete-R-Matic schotelstrooier manoeuvreert gemakkelijk rond  gazons, kleinere grasvelden en krappere ruimtes. De Turfco Mete-R-Maticis uitgerust met de …

Bekijken

Turfco

Bij Pols hebben we twee verschillende producten van Turfco in het assortiment, namelijk doorzaaiers en bezanders.

Doorzaaien is kort gezegd een bestaande grasmat voorzien van nieuwe gras. Wanneer er niets aan het grasbestand wordt gedaan, verandert dit in de loop der jaren van samenstelling. Door middel van doorzaaien kunt u nieuw gras in de grasmat aanbrengen, geheel naar eigen keuze.

Sportvelden en golfbanen worden veel belopen en er rijden vaak machines overheen, waardoor de grasmat verdicht. De toplaag van een sportveld of golfbaan wordt vet door bemesting en maaisel waardoor deze minder lucht doorlaat en de toplaag steeds gladder wordt. Om de gladheid weg te nemen worden bezanders ingezet. Dit wordt gedaan met schoon, grof zand, zodat overtollig water dat op het zand ligt snel kan worden afgevoerd. Met de machines van Turfco voert u al deze werkzaamheden efficiënt uit. Het onderhouden van uw grasmat wordt zo een stuk eenvoudiger!

Vind een dealer bij u in de buurt

De betrouwbare doorzaaiers en bezanders van Turfco zijn verkrijgbaar bij Pols en via ons uitgebreide dealernetwerk door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.