Pols logo
Zoek

Turfco

Wanneer het gaat om het bezaaien of bezanden van uw golfbaan, dan is Turfco het merk dat u moet kennen. Het merk werd al meer dan 50 jaar geleden opgericht en startte als een echt familiebedrijf. Eén van de belangrijkste uitgangspunten is de nauwe samenwerking met golfprofessionals. Dankzij deze samenwerking beschikt het bedrijf continu over de juiste informatie om de onderhoudstechnologie voor golfbanen te blijven ontwikkelen en zo aan specifieke behoeften van golfprofessionals te kunnen voldoen.

De productlijn groeide over de jaren mee met de vele veranderingen in de wereld van golfbaanonderhoud. Geen twee golfbanen zijn hetzelfde en dat weten zij als geen ander. Daarom maakt het bedrijf doorzaaiers en bezanders die perfect aansluiten bij het onderhoud van uw golfbaan.

Oplossingen die aansluiten bij uitdagingen uit de praktijk

Al meer dan 50 jaar ervaring met golfbaanonderhoud

Individuele oplossingen per golfbaan voor het beste resultaat

Assortiment

Turfco

Bij Pols hebben we twee verschillende producten van het merk in het assortiment, namelijk doorzaaiers en bezanders.

Doorzaaien is kort gezegd een bestaande grasmat voorzien van nieuwe gras. Wanneer er niets aan het grasbestand wordt gedaan, verandert dit in de loop der jaren van samenstelling. Door middel van doorzaaien kunt u nieuw gras in de grasmat aanbrengen, geheel naar eigen keuze.

Sportvelden en golfbanen worden veel belopen en er rijden vaak machines overheen, waardoor de grasmat verdicht. De toplaag van een sportveld of golfbaan wordt vet door bemesting en maaisel waardoor deze minder lucht doorlaat en de toplaag steeds gladder wordt. Om de gladheid weg te nemen worden bezanders ingezet. Dit wordt gedaan met schoon, grof zand, zodat overtollig water dat op het zand ligt snel kan worden afgevoerd. Met deze machines voert u al deze werkzaamheden efficiënt uit. Het onderhouden van uw grasmat wordt zo een stuk eenvoudiger!

Vind een dealer bij u in de buurt

De betrouwbare doorzaaiers en bezanders van Turfco zijn verkrijgbaar bij Pols en via ons uitgebreide dealernetwerk door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.