Pols logo
Zoeken

Smithco

Al meer dan 50 jaar lang biedt Smithco ondersteuning aan golfbaanbeheerders, met behulp van slimme en betrouwbare producten. Pols is al een aantal jaren trotse importeur van het  merk, opgericht door Ted Smith. Het is van oorsprong een Amerikaans familiebedrijf in hart en nieren. Ook al is het bedrijf in al die jaren uitgegroeid tot een grote en diverse organisatie, het familiegevoel zal altijd aanwezig zijn.
In ons assortiment vindt u alles wat u voor uw golfbaan nodig heeft. Zo hebben wij rollers, bunkerrakes en spraymachines. Deze worden verdeeld in de verschillende series van het merk.

Slimme en betrouwbare machines voor golfbaanbeheerders

Gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel

Milieuvriendelijke oplossingen voor duurzamer golfbaanonderhoud

Assortiment

Voor elke uitdaging in onderhoud een slimme serie machines

Super Star
In de Super Star-serie zijn de bunkerrakes te vinden. Deze zijn geperfectioneerd in stevigheid en afwerking, terwijl de gebruiksvriendelijke tractoren en toevoegingen de bediening van de bunkerrakes eenvoudig en veilig maken.

Spray Star
Een golfbaan kan niet zonder spraymachines. De Spray Star-serie van het Amerikaanse merk bestaat uit spraymachines die ontwikkeld zijn om precies de juiste hoeveelheid aan chemicaliën te gebruiken, om maximale veiligheid te bieden aan zowel de bestuurders als de golfers en om milieuvriendelijk te blijven.

Tournament & Ultra
De Tournament- en de Ultra-series van bevatten rollers. De Tournament rollers zijn speciaal ontwikkeld voor de Greens. De Ultra rollers zijn speciaal ontwikkeld voor de Fairways. De rollers zorgen voor stevigere oppervlakken wat resulteert in een langere balrol.

Vind een dealer bij u in de buurt

De betrouwbare machines van Smithco zijn verkrijgbaar bij Pols en via ons uitgebreide dealernetwerk door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.