fbpx

Smithco

Al meer dan 50 jaar lang biedt Smithco ondersteuning aan golfbaanbeheerders, met behulp van slimme en betrouwbare producten. Pols is al een aantal jaren trotse importeur van Smithco, opgericht door Ted Smith. Smithco is een van oorsprong Amerikaans bedrijf en een familiebedrijf in hart en nieren. Ook al is het bedrijf in al die jaren uitgegroeid tot een grote en diverse organisatie, het familiegevoel zal altijd aanwezig zijn. In ons Smithco-assortiment vindt u alles wat u voor uw golfbaan nodig heeft. Zo hebben wij rollers, bunkerrakes en spraymachines. Deze worden verdeeld in de verschillende series van Smithco.

Slimme en betrouwbare machines voor golfbaanbeheerders

Gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel

Milieuvriendelijke oplossingen voor duurzamer golfbaanonderhoud

Assortiment

Golfbaanonderhoud

Smithco Tournament XL7000

De Smithco Tournament XL7000 één van de meest productieve Greens Rollers ooit. Met de drie scharnierende koppen heeft de roller …

Bekijken
Golfbaanonderhoud

Smithco Tournament Ultra

Onderzoek aan Michigan State University door Thomas Nikolai toont aan dat het regelmatige gebruik van lichtgewicht greens rollers in combinatie …

Bekijken
Fairways

Smithco Ultra 10

De Smithco Ultra 10 heeft met drie versnellingen een enorme werkbreedte van maar liefst drie meter. De Ultra 10 kan …

Bekijken
Golfbaanonderhoud

Smithco Spray Star 1000

De Smithco Spray Star 1000 is de meest compacte in zijn soort en zeer makkelijk manoeuvreerbaar. De Spray Star 1000 …

Bekijken
Smithco Spray Star
Golfbaanonderhoud

Smithco Spray Star 2000

De Spray Star 2000 van Smithco is een hydraulisch aangedreven spuitmachine met een inhoud van 757 liter. Bij de aanschaf …

Bekijken

Smithco: voor elke uitdaging in onderhoud een slimme serie machines

Super Star
In de Super Star-serie van Smithco zijn de bunkerrakes te vinden. Deze zijn geperfectioneerd in stevigheid en afwerking, terwijl de gebruiksvriendelijke tractoren en toevoegingen de bediening van de bunkerrakes eenvoudig en veilig maken.

Spray Star
Een golfbaan kan niet zonder spraymachines. De Spray Star-serie bestaat uit spraymachines die ontwikkeld zijn om precies de juiste hoeveelheid aan chemicaliën te gebruiken, om maximale veiligheid te bieden aan zowel de bestuurders als de golfers en om milieuvriendelijk te blijven.

Smithco Tournament & Smithco Ultra
De Tournament- en de Ultra-series van Smithco bevatten rollers. De Tournament rollers zijn speciaal ontwikkeld voor de Greens. De Ultra rollers zijn speciaal ontwikkeld voor de Fairways. De rollers zorgen voor stevigere oppervlakken wat resulteert in een langere balrol.

Vind een dealer bij u in de buurt

De betrouwbare machines van Smithco zijn verkrijgbaar bij Pols en via ons uitgebreide dealernetwerk door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.

1