fbpx

Wessex

Pols is sinds augustus 2020 verantwoordelijk voor de verkoop en service van Wessex Proline maaimachines in Nederland. De producten van Wessex ProLine staan al meer dan 55 jaar bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en innovatieve functionaliteiten. Met de Proline maaimachines van Wessex bieden we bij Pols een alternatief voor bijvoorbeeld zelfrijdende maaimachines, die door de nieuwe wet- en regelgeving aanzienlijk duurder zijn geworden. Wij zijn ervan overtuigd dat Wessex een waardevolle aanvulling is voor ons programma.

Alternatief voor zelfrijdende maaimachines

Hoogwaardige kwaliteit

Betrouwbare landbouwmachines die lang meegaan

Assortiment

Er kunnen geen producten gevonden worden in deze categorie.

Wessex: robuuste en betrouwbare landbouwmachines

Wessex Farm Machinery is in 1962 opgericht door Henry Browning en is vanaf dat moment producent van een divers programma van machines voor landbouw en groentechniek. Het bedrijf dankt zijn naam aan de plek waar het is opgericht; in het oude graafschap Wessex in het Verenigd Koninkrijk. Wessex stelt zich als doel om innovatieve machines aan te bieden en die te ondersteunen met een eersteklas aftersales service. Wessex is gespecialeerd in het identificeren van de marktbehoeften en maakt het haar missie om in deze behoeften te kunnen voorzien. Tot augustus 2020 waren de maaimachines van  Wessex niet verkrijgbaar in Nederland, Pols heeft daar verandering in gebracht door de maaimachines op te nemen in haar assortiment en de eersteklas aftersales service voort te zetten.

Vind een dealer bij u in de buurt

Pols fungeert in sommige delen van Nederland zelf als dealer en werkt in andere delen samen met betrouwbare dealers. De maaimachines van Wessex zijn zo in het hele land verkrijgbaar via ons en ons uitgebreide dealernetwerk. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.