Verkleinmachines

Professionele shredders en grinders voor afvalverwerking

Afval binnen verschillende branches is vaak te groot om in één keer te recyclen en moet daarom verkleind worden. In dat geval helpt Pols u met verschillende verkleinmachines. Bij Pols wordt er binnen verkleinen onderscheid gemaakt tussen twee soorten verkleinmachines, namelijk shredders en grinders. Beide hebben een andere techniek voor het verkleinen van verschillende materialen. De nieuwste shredder van topmerk Doppstadt is de enige shredder op de markt met een wals die twee kanten op kan draaien. Dit zorgt ervoor dat, mocht de wals vastlopen, deze automatisch weer terugdraait om de verstopping te verhelpen. De grinders van Doppstadt verkleinen met een roterende hakselaar. Zo ontstaan fijne stukken. Grinders worden veelal gebruikt in de biomassa en zijn zowel mobiel als stationair te verkrijgen.

Verkleinmachines voor elke uitdaging

Verkleinmachines voor groenafval

Groenafval (niet te verwarren met GFT-afval) is zoals de naam al zegt groen (en een klein beetje bruin). Denk hierbij bijvoorbeeld aan beplanting en snoei- en maaiafval. Groenafval wordt gecomposteerd, wat resulteert in een vruchtbare substantie waar veel tuinders erg blij van worden. Pols heeft van het merk Doppstadt verschillende verkleiningsmachines voor groot groenafval.

Verkleinmachines voor sloophout

Hout is een perfect materiaal om te recyclen. Het hout dat vrijkomt bij bijvoorbeeld het slopen van een boerderij is goedkoper dan nieuw hout en is duurzaam. Hierdoor is het een kostbaar bouwmateriaal, wat het aantrekkelijk maakt om te hergebruiken. Ook voor het verkleinen van sloophout heeft Pols verschillende Doppstadt verkleiners in het assortiment.

Verkleinmachines voor algemeen afval

Onder algemeen afval verstaan we bij Pols onder andere huishoudelijk afval, bouw- en sloopafval en industrieel afval. Voor het verkleinen van genoemde afvalsoorten heeft Pols twee uitvoeringen van de Doppstadt Inventhor in haar assortiment: Type 6 en Type 9.

Waarom kiezen voor een maaier bij Pols?

Unique selling point

Unique selling point​

Unique selling point​

Unique selling point​

Onderdelen uit deze categorie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut,

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.