Pols logo
Zoek

E-Z-GO

E-Z-GO is opgericht in 1954 door twee broers die ervan overtuigd waren dat de bestaande golfkarren niet goed genoeg waren; dit moest beter kunnen. Zo begon de bouw van een voertuig dat écht aan de behoeften van de gebruikers zou voldoen.

Het merk was toen, en is nog steeds, wereldleider in transport en een toonaangevende fabrikant van golfkarren, bedrijfsvoertuigen en persoonlijke transportvoertuigen. Het merk staat bekend om zijn uitstekende operationele prestaties. In 2009 ontving het zelfs een prijs voor operationele uitmuntendheid: de Shingo-prijs. In datzelfde jaar werd de hoofdvestiging van het bedrijf uitgeroepen tot één van de top 10 fabrieken van het Industry Week magazine in Noord-Amerika.

Uitstekende operationele prestaties

Slimme functionaliteiten dankzij geavanceerde technologie

Veel investering in continue verbetering

Assortiment

E-Z-GO: topkwaliteit, geavanceerde technologie en product-expertise

Sinds 1960 maakt het bedrijf deel uit van Textron Inc. Bij deze overkoepelende organisatie hoort ook het merk Ransomes Jacobsen. Van dit merk is Pols ook importeur. De voertuigen van worden geproduceerd bij Textron Specialized Vehicles, een divisie van Textron Inc.

E-Z-GO bouwt voertuigen die alle verwachtingen van gebruikers overtreffen en die beter zijn dan elk ander aanbod op de markt. Het merk werkt hard aan het blijven overtreffen van die verwachtingen en streeft naar continue verbetering voor een ongeëvenaarde combinatie van producten van topkwaliteit, geavanceerde technologie en productie-expertise. Omdat Pols specialist is in golfbaanonderhoud, hebben Pols en E-Z-GO de krachten gebundeld en is Pols trotse importeur van hun golfkarren.

Vind een dealer bij u in de buurt

De betrouwbare voertuigen van E-Z-GO zijn verkrijgbaar bij Pols en via ons uitgebreide dealernetwerk door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.