Pols logo
Zoek

Ransomes

Met meer dan 180 jaar ervaring begrijpt Ransomes als geen ander hoe groen het beste onderhouden kan worden en heeft het bedrijf daardoor de eer gekregen om enkele van ’s werelds meest prestigieuze gebieden te onderhouden, zoals bijvoorbeeld gazons van het Koninklijk Paleis, legendarische golfbanen en voetbalvelden, waaronder de velden die gebruikt zijn tijdens het WK. Ransomes zal blijven bouwen aan een toekomst waar kwaliteit, innovatie en milieuvriendelijkheid centraal staan. Dat milieuvriendelijkheid belangrijk is, blijkt ook wel uit het feit dat het bedrijf de enige fabrikant is van grasmaaiers met een ISO 14001 certificering – de internationale norm voor milieubeheer.

Grasmaaiers met ISO 14001 certificering

Bewezen kwaliteit bij prestigieuze projecten

Milieuvriendelijk hoog in het vaandel bij alle machines

Assortiment Ransomes

De geschiedenis van het merk

Ransomes werd opgericht in 1789, toen Robert Ransomes met slechts £200,- een ijzergieterij startte. Jaren later, in 1832, bouwde Ransomes ’s werelds eerste grasmaaier waarmee hij een leidende positie kreeg binnen de groentechniek. Vanaf die periode produceert Ransomes, later Ransomes Jacobsen, met trots kwalitatief hoogstaande groen-machines en hebben ze klanten over de hele wereld.

Bij Pols kan Ransomes Jacobsen opgesplitst worden in Ransomes machines en in Jacobsen machines. Hierbij zijn de Jacobsen machines speciaal voor het onderhoud van uw golfbaan. De Ransomes machines zijn gespecialiseerd in het onderhouden van sportvelden en openbaar groen.

Zowel bij Ransomes als bij Pols is iedereen ervan overtuigd dat kwaliteit en service op de eerste plek staan. We leveren daarom machines van Ransomes die direct doen waar u deze voor nodig heeft, direct vanaf de levering.

Vind een dealer bij u in de buurt

De betrouwbare machines van Ransomes zijn verkrijgbaar bij Pols en via ons uitgebreide dealernetwerk door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.