Pols logo
Zoek

JT RecTec: innovatie in compostomzetting

Pols presenteert met trots JT RecTec, een innovator op het gebied van compostomzettechnologie. JT RecTec heeft met de lancering van de eTurner E380 en E530 de compostindustrie gerevolutioneerd door de eerste deels autonome compostomzetters op de markt te brengen die met elektrische aandrijving en op afstand bedienbaar zijn. Deze machines vertegenwoordigen een nieuw tijdperk van technologische vooruitgang, waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid en automatisering.

Geavanceerde compostomzetters met autonome functies

Duurzaamheid door elektrische, lage-emissie technologie

Uitgebreid dealer- en servicenetwerk

Assortiment

Toekomstgerichte technologie voor duurzaam beheer

JT RecTec, een dochteronderneming van LIG GmbH, put uit een rijke bron van machinebouwkundige expertise en leidt de weg naar een groenere toekomst. De eTurner-modellen zijn ontworpen om met minder hulpbronnen te functioneren en de emissies drastisch te verlagen, wat bijdraagt aan de vermindering van de ecologische voetafdruk van composteerprocessen. Pols steunt volledig het streven van JT RecTec naar milieuvriendelijke innovaties en is verheugd deel uit te maken van hun uitbreidende aanbod van geavanceerde compostomzetters, waaronder de aanstaande modellen JT580 en JT630.

Met een wereldwijd netwerk van dealers en een klantenkring die varieert van gemeenten tot agrarische bedrijven, zet JT RecTec zich in voor het leveren van kwaliteit en service op elk niveau van hun bedrijfsvoering.