fbpx

Onze merken

Onze merken

Pols werkt als importeur en dealer nauw samen met de beste merken. Merken die net als wij de klant centraal zetten in de ontwikkeling van hun machines. 

Cushman_Logo_Vert_4C
doppstadt-logo
E-Z-GO (1)
keestrack_logo_0_0
Turfco_logo
Kioti
RSP-logo merken Pols
Ransomes-Blade (1) logo groot
jacobsen-logo
partners07
partners02
cropped-Zemmler_2016-3
wessex-logo-300x60
LM trac logo Pols
SBM

Cushman

De bedrijfsvoertuigen van Cushman staan wereldwijd bekend om hun veelzijdigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Pols heeft het complete assortiment Cushman transportvoertuigen voor golfbanen en openbaar groen.

Doppstadt

Doppstadt is wereldwijd één van de meest toonaangevende leveranciers van oplossingen op het gebied van milieutechnologie. Doppstadt is gespecialiseerd in de behandeling en verwerking van herbruikbare materialen verkregen uit afval, biomassa, aarde, zand en grind. 

E-Z-GO

E-Z-GO is een toonaangevende fabrikant van golfkarren, bedrijfsvoertuigen en persoonlijke transportvoertuigen. Het merk staat bekend om zijn uitstekende operationele prestaties. 

Keestrack

Keestrack is de absolute koploper in mobiele zeef- en breekmachines. Hun machines worden volledig in-house ontworpen en geproduceerd. Keestrack houdt zo het complete productieproces in eigen handen waardoor ze de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. 

Turfco

Turfco maakt alle machines die u nodig heeft voor het bezaaien of bezanden van uw golfbaan. Dankzij een nauwe samenwerking met golfprofessionals. Dankzij nauwe samenwerking met golfprofessionals beschikt Turfco steeds over de juiste kennis om producten te maken die perfect passen bij het onderhoud van uw golfbaan.

Kioti

Hoogwaardige producten en diensten tegen concurrerende prijzen, dat is Kioti, onderdeel van het Zuid-Koreaanse bedrijf Daedong. Daedong is een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines en al sinds 1947 actief. Kioti heeft als missie het optimaliseren van de productie en de distributie van tractoren. 

RSP

RSP biedt grondzuigmachines van RSP waarmee u graafwerkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken tóch goed kunt uitvoeren. Door de grote keuzevrijheid in ontwerp en functionaliteiten maakt u de machines helemaal passend voor uw behoefte.

Ransomes Jacobsen

Ransomes Jacobsen staat voor kwaliteit, innovatie en milieuvriendelijkheid. Met meer dan 180 jaar ervaring begrijpt Ransomes Jacobsen als geen ander hoe groen het beste onderhouden kan worden.

Smithco

Smitco maakt slimme en betrouwbare machines voor golfbaanbeheerders. Deze machines bieden alles wat uw golfbaan nodig heeft, waarbij gebruiksvriendelijkheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. 

TS Industrie

TS Industrie heeft een groot assortiment aan machines speciaal voor het verwerken van groenafval. Dankzij slimme technologieën voor efficiënte verwerking van afval zijn hun machines zijn echte partners voor dagelijks gebruik.

Zemmler

De mobiele zeefmachines van Zemmler zijn voorzien van dubbeletrommel-technologie, zodat u een grote verscheidenheid aan materialen eenvoudig kunt uitzeven. In te zetten voor de meest uiteenlopende projecten.

Wessex

Wessex levert robuuste en betrouwbare maaimachines van hoogwaardige kwaliteit. De Proline van Wessex is een goed alternatief voor zelfrijdende maaimachines.

LM Trac

De machines van LM Trac worden geproduceerd door het Finse Oy Lai-Mu. De werktuigdragers van LM Trac zijn multifunctioneel en worden ontwikkeld volgens de allernieuwste technologieën. Onder Oy Lai-Mu vallen ook LM Tools en LM Cabins, maar vooralsnog verkopen we bij Pols alleen de werktuigdragers van LM Trac.

SBM

SBM is al meer dan 60 jaar een gerenommeerde fabrikant in de markt van recycling machines. De machines van SBM zijn zorgvuldig ontworpen en worden hoogwaardig in elkaar gezet. Doordat SBM de gebruiker voorop stelt in het ontwerpproces zijn de machines eenvoudig te onderhouden. Pols is SBM distributeur voor België en Luxemburg. 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.

1