Pols logo
Zoeken

Zemmler

Pols is per 1 augustus 2020 verantwoordelijk voor de verkoop en service van Zemmler zeefmachines in de Benelux. De mobiele zeefmachines van Zemmler kunnen dankzij de dubbeletrommel-technologie een grote verscheidenheid aan materialen eenvoudig uitzeven. Deze technologie maakt het zeven in drie fracties in één enkele operatie mogelijk. Alle zeefinstallaties van Zemmler worden volledig in hun eigen fabriek vervaardigd, waardoor zij zelf de hoge kwaliteit van hun installaties bewaken. De zeefinstallaties zijn inzetbaar in de meest uiteenlopende gebieden en is onder andere geschikt voor het zeven van compost, puin, sloophoud, zand en grond.

Bij Pols zijn wij ervan overtuigd dat de machines van Zemmler een waardevolle aanvulling zijn voor ons recyclingprogramma.

Maatwerk-oplossingen

Betrouwbare machines, vervaardigd in eigen fabriek

Innovatieve dubbeletrommel-technologie

Assortiment

Zemmler: innovatie, flexibiliteit en maatwerkoplossingen

Zemmler Siebanlagen GmbH is in 2000 opgericht door Heiko Zemmler. Wat is begonnen als een eenmanszaak, is binnen een aantal jaren uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf waarbij innovatie, flexibiliteit en maatwerkoplossingen voor klanten centraal staan. In de loop der jaren heeft de optimalisatie en uitbreiding van producten en service continue centraal gestaan binnen Zemmler. Innovatief, flexibel en individueel – dat is waar Zemmler voor staat. Pols sluit zich hier volledig bij aan, zo kunnen we altijd inspelen op de wensen van onze klanten. Sinds 2018 is Zemmler Siebanlagen GmbH grotendeels in handen van de Doppstadt Familienholding GmbH. Doppstadt is welbekend vanwege hun innovatieve oplossingen op het gebied van milieutechnologie.