Zemmler

Pols is per 1 augustus 2020 verantwoordelijk voor de verkoop en service van Zemmler zeefmachines in de Benelux. De mobiele zeefmachines van Zemmler kunnen dankzij de dubbeletrommel-technologie een grote verscheidenheid aan materialen eenvoudig uitzeven. Deze technologie maakt het zeven in drie fracties in één enkele operatie mogelijk. Alle zeefinstallaties van Zemmler worden volledig in hun eigen fabriek vervaardigd, waardoor zij zelf de hoge kwaliteit van hun installaties bewaken. De zeefinstallaties zijn inzetbaar in de meest uiteenlopende gebieden en is onder andere geschikt voor het zeven van compost, puin, sloophoud, zand en grond.

Bij Pols zijn wij ervan overtuigd dat de machines van Zemmler een waardevolle aanvulling zijn voor ons recyclingprogramma.

Maatwerk-oplossingen

Betrouwbare machines, vervaardigd in eigen fabriek

Innovatieve dubbeletrommel-technologie

Assortiment

Zemmler MS6700 machine voor compost recycling en meer
Compost

Zemmler MS6700

De Zemmler MS6700 is de grootste mobiele zeefmachine in het portfolio van Zemmler. De Zemmler MS6700 heeft een totaal zeefoppervlak …

Bekijken
Zemmler MS3200 voor compost recycling en meer
Compost

Zemmler MS3200

De Zemmler MS3200 is een zeefmachine speciaal ontworpen voor de groeiende vraag naar compacte zeven. De MS3200 is eigenlijk gebaseerd …

Bekijken
Zemmler MS4200 - compost recycling en meer
Compost

Zemmler MS4200

De Zemmler MS4200 is een zeef met een capaciteit tot 120 m3 per uur, afhangend van het ingevoerde materiaal. Deze …

Bekijken
Compost recycling en meer met de Zemmler MS5200
Compost

Zemmler MS5200

De Zemmler MS5200 is een zeefmachine met een hoge doorvoer en een totaal zeefoppervlakte van 47 m2. Met een dubbele …

Bekijken
Compost

Zemmler MS1000

De Zemmler MS1000 is een lichtgewicht zeef geschikt voor het zeven van een breed scala aan afval. Doordat de MS1000 …

Bekijken
Zemmler MS 1600
Compost

Zemmler MS1600

De Zemmler MS1600 is een compacte zeef met een dubbele trommel. Doordat de MS1600 zo compact is, heeft de zeef …

Bekijken

Zemmler: innovatie, flexibiliteit en maatwerkoplossingen

Zemmler Siebanlagen GmbH is in 2000 opgericht door Heiko Zemmler. Wat is begonnen als een eenmanszaak, is binnen een aantal jaren uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf waarbij innovatie, flexibiliteit en maatwerkoplossingen voor klanten centraal staan. In de loop der jaren heeft de optimalisatie en uitbreiding van producten en service continue centraal gestaan binnen Zemmler. Innovatief, flexibel en individueel – dat is waar Zemmler voor staat. Pols sluit zich hier volledig bij aan, zo kunnen we altijd inspelen op de wensen van onze klanten. Sinds 2018 is Zemmler Siebanlagen GmbH grotendeels in handen van de Doppstadt Familienholding GmbH. Doppstadt is welbekend vanwege hun innovatieve oplossingen op het gebied van milieutechnologie.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.