Pols logo
Search

Professionele grondzuigers voor zorgvuldig graafwerk

Grondzuigtechniek

Stelt u zich eens voor, u werkt in de industrie. Er moet gegraven worden, maar u wilt graafschades zo minimaal mogelijk houden. U kent immers de problemen die deze graafschades kunnen veroorzaken (extra kosten, vertraging, etc.). Dan heeft Pols dé oplossing voor u: de grondzuigers van RSP.

RSP produceert al meer dan 25 jaar betrouwbare mobiele en stationaire grondzuigmachines. Elke machine is afgestemd op de wensen en behoeften van de gebruiker; deze kiest o.a. het transportvoertuig, de ventilatorcapaciteit en containergrootte. Zo heeft u altijd de perfecte grondzuiger voor uw project.

Minder Lees meer

Alles over grondzuigers

Betrouwbare grondzuigers van RSP vindt u bij Pols

Wat is grondzuigen?

Met behulp van een grondzuigmachine kunt u actief de ondergrondse infrastructuur blootleggen, terwijl u minimaliseert dat omliggende boomwortels, kabels en leidingen beschadigd raken.

De grondzuiger is een veelgebruikte tool in de grond-, water- en wegenbouw, alsook bij kabel- en leidingbeheer en railbeheer. Bovendien biedt het uitkomst bij milieu-uitdagingen, precisiewerk en industriewerkzaamheden. 

Grondzuigers zijn buitengewoon geschikt wanneer er beperkte ruimte aanwezig is, en ook voor het verwijderen van grond op risicovolle locaties.

Op zoek naar een betrouwbare grondzuiger? U vindt ze bij Pols!

Hoe werkt grondzuigen?

De grondzuigmachine heeft een hydraulisch beweegbare zuigslang die zich op driedimensionaal niveau kan verplaatsen. Binnen in de machine bevindt zich een ventilator die zorgt voor luchtstroom en onderdruk.

De luchtstroom zuigt alle materialen met een maximale grootte van 250 mm op in de buurt van de zuigmond. De machine is uitgerust met een verzamelruimte waarin alle grote gronddeeltjes neerdalen.

Deze luchtstroom ondergaat vervolgens een reinigings- en droogproces via verschillende afscheidingskamers, waarna het op een groot oppervlak naar boven wordt uitgestoten. Ten slotte heeft u de mogelijkheid om het opgezogen materiaal te kiepen of te verwerken.

Heeft u een vraag?

Blijf altijd op de hoogte met een adviesaanvraag van Pols

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen?

Uw Machine, Onze Zorg

Waarom kiezen voor Pols?

Bij Pols koopt u de beste machine, met de beste service om de machine ook draaiend te houden. Zó helpen we u bij Pols:

Storingdienst

Onze storingsdienst is ook zaterdags beschikbaar

Topmerken

Wij bieden professionele oplossingen van topmerken

Snelle levering

Wij hebben een groot magazijn met originele onderdelen voor snelle levering

Gebruiksvriendelijk

Wij leveren onderhouds- en gebruiksvriendelijke machines

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen?

We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.