Professionele grondzuigers voor zorgvuldig graafwerk

Grondzuigtechniek

Stelt u zich eens voor, u werkt in de industrie. Er moet gegraven worden, maar u wilt graafschades zo minimaal mogelijk houden. U kent immers de problemen die deze graafschades kunnen veroorzaken (extra kosten, vertraging, etc.). Dan heeft Pols dé oplossing voor u: de grondzuigers van RSP. 

 

RSP produceert al meer dan 25 jaar betrouwbare mobiele en stationaire grondzuigmachines. Elke machine is afgestemd op de wensen en behoeften van de gebruiker; deze kiest o.a. het transportvoertuig, de ventilatorcapaciteit en containergrootte. Zo heeft u altijd de perfecte grondzuiger voor uw project.

Minder Lees meer

Alles over grondzuigers

Betrouwbare grondzuigers van RSP vindt u bij Pols

Wat is grondzuigen?

Grondzuigen is een techniek waarbij u met een grondzuigmachine de ondergrondse infrastructuur kunt blootleggen, waarbij beschadiging aan omliggende boomwortels, kabels en leidingen minimaal blijft. Grondzuigmachines worden veel ingezet in de grond- water- en wegenbouw, bij kabel- en leidingbeheer en railbeheer. Maar ook bij milieu-uitdagingen, precisiewerk en industriewerkzaamheden is dit een uitkomst. Een grondzuiger is uitermate geschikt wanneer er beperkte ruimte aanwezig is, maar ook wanneer u grond wilt verwijderen op risicovolle locaties. 

Op zoek naar een betrouwbare grondzuiger? U vindt ze bij Pols!

Hoe werkt grondzuigen?

De zuigslang van een grondzuigmachine is hydraulisch en kan op driedimensionaal niveau bewegen. In de machine zit een ventilator die zorgt voor luchtstroom en onderdruk. De luchtstroom zuigt al het materiaal in de buurt van de zuigmond op – alle materialen van maximaal 250 mm zijn opzuigbaar. De machine beschikt over een verzamelruimte waar alle grote gronddeeltjes in neerdalen. Deze luchtstroom wordt verder schoongemaakt en gedroogd via verschillende afscheidingskamers en vervolgens over een groot oppervlak naar boven uitgestoten. Tot slot kunt u het opgezogen materiaal kiepen of verwerken.

Heeft u een vraag?

Blijf altijd op de hoogte met een adviesaanvraag van Pols

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen?

Uw Machine, Onze Zorg

Waarom kiezen voor Pols?

Bij Pols koopt u de beste machine, met de beste service om de machine ook draaiend te houden. Zó helpen we u bij Pols:

Storingdienst

Storingsdienst ook op zaterdag beschikbaar

Topmerken

Professionele oplossingen van topmerken

Snelle levering

Groot magazijn met originele onderdelen voor snelle levering

Gebruiksvriendelijk

Onderhouds- en gebruiksvriendelijke machines

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen?

We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.