Pols logo
Zoek

Service

Alles om zo lang mogelijk te profiteren van uw machine dankzij onze service

Onderdelenmagazijn

Pols beschikt over een groot en uitgebreid onderdelenmagazijn. De voorraad omvat meer dan 30.000 artikelen! Met de mogelijkheid van diverse pakketdiensten inclusief een overnachtservice wordt op hoog niveau onderdelenservice geboden aan de klanten van Pols.

service-onderdelenshop
service onderhoud aan machine

Reparatie en onderhoud

Pols beschikt over een professionele en goed geëquipeerde werkplaats waar machines worden geprepareerd, gerepareerd, gemodificeerd en gereviseerd. Een team van circa 20 specifiek opgeleide monteurs werkt dagelijks aan een breed scala van professionele machines van onze klanten. Naast de professionele werkplaats beschikt Pols ook over een tiental compleet ingerichte servicewagens voor onderhoud en reparaties op locatie.

Storingsdienst en technische ondersteuning

Voor storingen buiten de reguliere werktijden beschikt Pols over een tweetal storingsnummers, één voor klanten van Recycling- & Grondzuigtechniek en één voor klanten van Groentechniek & Tractoren. Onze storingsdienst zal na een melding direct bepalen welke acties gewenst en mogelijk zijn om uw machine binnen de kortst mogelijke tijd weer operationeel te hebben.

service-storingsdienst
service presentatie

Dealertrainingen

Pols heeft een uitgebreid aanbod aan trainingen voor dealers. Bij deze technische trainingen wordt zowel de werking van de machine uitgelegd, als ook de techniek die op de machines aanwezig is.

Certificering en veiligheid

Pols hecht veel waarde aan veilig werken en is verbonden aan verschillende keurings- en certificeringsinstanties:
  • VCA: Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken.
  • VA-Keur: periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen.
  • SIR: de vastgestelde SIR-richtlijnen gelden voor de gehele branche in de Benelux.
  • SBG: Stichting Belangenvereniging Grondzuigen.
service certificeringen

Leasen

Pols biedt haar klanten een scala aan mogelijkheden als het gaat om leasing. Pols werkt hiervoor samen met gerenommeerde partijen zoals DLL. Een leasecontract voor een machine is voor veel bedrijven een praktische oplossing met toegevoegde waarde. Leasing maakt het mogelijk om uw uitgaven beheersbaar te houden, immers u betaalt een vaste maandtermijn, wat overzichtelijk is en stabiliteit geeft in de uitgaven van uw bedrijf.