fbpx

Service

Alles om zo lang mogelijk te profiteren van uw machine

Een belangrijke toegevoegde waarde van Pols is de aftersales. Pols beschikt over een professionele en goed geëquipeerde werkplaats waar machines worden geprepareerd, gerepareerd, gemodificeerd en gereviseerd. Een team van circa 20 specifiek opgeleide monteurs werkt dagelijks aan een breed scala van professionele machines van onze klanten. Naast de professionele werkplaats beschikt Pols ook over een tiental compleet ingerichte servicewagens voor onderhoud en reparaties op locatie. De monteurs van Pols volgen frequent specifieke producttrainingen en geven zelf ook regelmatig trainingen of instructies bij onze klanten t.b.v. het dagelijks onderhoud. Klantspecifieke machine-aanpassingen zijn geen probleem bij Pols, middels onze constructieafdeling kunnen wij machines naar wens van de klant modificeren.

Uitgebreid onderdelenmagazijn

Pols beschikt over een groot en uitgebreid onderdelenmagazijn. De voorraad omvat meer dan 30.000 artikelen! Met de mogelijkheid van diverse pakketdiensten inclusief een overnachtservice wordt op hoog niveau onderdelenservice geboden aan de klanten van Pols.

Storingsdienst

Voor storingen buiten de reguliere werktijden beschikt Pols over een tweetal storingsnummers, één voor klanten van Recycling- & Grondzuigtechniek en één voor klanten van Groentechniek & Tractoren. Onze storingsdienst zal na een melding direct bepalen welke acties gewenst en mogelijk zijn om uw machine binnen de kortst mogelijke tijd weer operationeel te hebben.

Korte lijnen

Hoe korter de lijnen, des te sneller worden zaken geregeld. Bij Pols heeft de klant een vast aanspreekpunt voor zowel de werkplaats als het magazijn.

Certificering en veiligheid

Pols hecht veel waarde aan veilig werken en is verbonden aan verschillende keurings- en certificeringsinstanties:

  • VCA: Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. In de VCA is vastgesteld dat arbeidsmiddelen minimaal eens per jaar moeten worden gekeurd. Pols kan voor u de VCA-keuring van uw arbeidsmiddelen verzorgen. Uiteraard zijn de arbeidsmiddelen van Pols zelf ook VCA gekeurd.
  • VA-Keur: periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Onder deze arbeidsmiddelen vallen gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector. Pols kan voor u een VA-keuring uitvoeren.
  • SIR: de vastgestelde SIR-richtlijnen gelden voor de gehele branche in de Benelux. Door ondertekening van de SIR-beleidsverklaring verplichten alle aangesloten ondernemingen zich om de richtlijnen na te leven. Eén van de vakgebieden van de SIR is Druk Vacuüm reinigen. Dit werkterrein omvat zowel drukvacuüm reinigen als zuiggraven. Zuiggraven is voor Pols, als importeur van RSP Grondzuigtechniek, natuurlijk erg belangrijk.
  • SBG: Stichting Belangenvereniging Grondzuigen. Het doel van de SBG is het bevorderen van de veiligheid tijdens het werken met grondzuigers tijdens graafwerkzaamheden en het promoten van de voordelen van het gebruik van de grondzuigtechniek bij “potentiële” opdrachtgevers en instanties/instellingen die zich bezighouden met graafwerkzaamheden in de breedste zin van het woord.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.

1