Pols logo
Zoeken

Een professionele grasmaaier voor al uw projecten

Professionele grasmaaier

Waar let u op bij de aanschaf van een professionele grasmaaier? Bij het kiezen van de juiste maaier zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden, zoals bijvoorbeeld bediengemak, onderhoudsvriendelijkheid, ergonomie en kosten. Past de maaier in uw budget? Zit u er comfortabel in? In de eerste plaats is het doel waarvoor u de maaier gaat gebruiken echter bepalend. Zoekt u een professionele grasmaaier voor golfbanen, sportvelden of voor openbaar groen? De verschillende toepassingen brengen elk hun eigen uitdagingen met zich mee.

 

Bij Pols helpen we u graag om de juiste keuze te maken en die keuze vindt u altijd bij ons in het assortiment. Zo profiteert u zo lang mogelijk van een maaier van topkwaliteit.

Minder Lees meer

Pols is trotse ELiTE approved dealer

  • Exclusieve toegang tot het volledige assortiment van ELiTE-producten, waardoor u kunt profiteren van de nieuwste innovaties en technologieën op het gebied van elektrisch aangedreven voertuigen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid dankzij onze status als ELiTE approved dealer, waarbij we voldoen aan de hoogste normen van service en klanttevredenheid.
  • Deskundig advies en ondersteuning van ons gespecialiseerde team, dat getraind is in de nieuwste ELiTE-technologieën en oplossingen.
  • Langdurige samenwerking en after-sales service met de zekerheid van originele ELiTE-onderdelen en accessoires, om uw voertuigen optimaal te laten presteren en hun levensduur te verlengen.

Onze professionele grasmaaiers:

Een oplossing op maat voor elke toepassing

Voor iedere klus de juiste machine

Heeft u een vraag?

Hulp nodig bij kiezen van een geschikte grasmaaier?

Voor iedere klus de juiste machine

Naam(Vereist)
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Uw Machine, Onze Zorg

Waarom kiezen voor Pols?

Bij Pols koopt u de beste machine, met de beste service om de machine ook draaiend te houden. Zó helpen we u bij Pols:

Storingdienst

Storingsdienst ook op zaterdag beschikbaar

Topmerken

Professionele oplossingen van topmerken

Snelle levering

Groot magazijn met originele onderdelen voor snelle levering

Gebruiksvriendelijk

Onderhouds- en gebruiksvriendelijke machines

Professionele grasmaaiers van Pols:

Kwaliteit en betrouwbaarheid bij u in de buurt

Voor de gezondheid van het gras is het essentieel dat u het op een juiste manier maait. Bij Pols hebben we jarenlange ervaring met het leveren van grasmaaiers voor professioneel gebruik. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld uit de beste merken en de meest betrouwbare producten. Zo vindt u altijd een professionele grasmaaier die voldoet aan uw eisen.

Al onze machines gaan eerst door onze eigen werkplaats heen. Zo kennen we onze oplossingen letterlijk vanbinnen en vanbuiten. Dat betekent dat onze monteurs snel kunnen helpen bij problemen, met behulp van ons grote magazijn met veel originele onderdelen. Bovendien is onze storingsdienst ook op zaterdag beschikbaar. Op cruciale momenten wordt u snel geholpen. Benieuwd welke professionele maaier past bij uw wensen en eisen?

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen?

We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.