Professionele grasmaaier

Een professionele grasmaaier voor al uw projecten

Waar let u op bij de aanschaf van een professionele grasmaaier? Bij het kiezen van de juiste maaier zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden, zoals bijvoorbeeld bediengemak, onderhoudsvriendelijkheid, ergonomie en kosten. Past de maaier in uw budget? Zit u er comfortabel in? In de eerste plaats is het doel waarvoor u de maaier gaat gebruiken echter bepalend. Zoekt u een professionele grasmaaier voor golfbanen, sportvelden of voor openbaar groen? De verschillende toepassingen brengen elk hun eigen uitdagingen met zich mee. Bij Pols helpen we u graag om de juiste keuze te maken en die keuze vindt u altijd bij ons in het assortiment. Zo profiteert u zo lang mogelijk van een maaier van topkwaliteit.

Onze professionele grasmaaiers: een oplossing op maat voor elke toepassing

Grasmaaien openbaar groen

Of het nu gaat om een park, een gazon, speelvelden of welk ander stuk openbaar groen dan ook, goed maaien is een essentieel onderdeel van het onderhoud. Hoe kiest u de juiste professionele grasmaaier? Lees meer over de mogelijkheden.

Sportvelden

Ook voor het onderhouden van sportvelden kunt u terecht bij Pols. We kijken graag met u mee welke oplossingen het meest geschikt zijn voor uw project. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Grasmaaien golfbanen

Het goed onderhouden van een golfbaan is een flinke klus. De uitgestrekte groene velden moeten altijd in optimale conditie zijn voor de golfers. Zorgvuldig maaien is daarbij een belangrijk onderdeel. Voor de diverse onderdelen van een golfbaan zijn daarom verschillende maaiers nodig. Welke maaier gebruikt u waar?

Waarom kiezen voor een professionele grasmaaier bij Pols?

Storingsdienst ook op zaterdag beschikbaar

Persoonlijke aandacht voor u en uw uitdagingen

Uitgebreid productassortiment van topmerken

Jarenlange ervaring met verduurzaming van de branche

Professionele grasmaaiers van Pols: kwaliteit en betrouwbaarheid bij u in de buurt

Voor de gezondheid van het gras is het essentieel dat u het op een juiste manier maait. Bij Pols hebben we jarenlange ervaring met het leveren van grasmaaiers voor professioneel gebruik. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld uit de beste merken en de meest betrouwbare producten. Zo vindt u altijd een professionele grasmaaier die voldoet aan uw eisen.

Al onze machines gaan eerst door onze eigen werkplaats heen. Zo kennen we onze oplossingen letterlijk vanbinnen en vanbuiten. Dat betekent dat onze monteurs snel kunnen helpen bij problemen, met behulp van ons grote magazijn met veel originele onderdelen. Bovendien is onze storingsdienst ook op zaterdag beschikbaar. Op cruciale momenten wordt u snel geholpen. Benieuwd welke professionele maaier past bij uw wensen en eisen?

Vind uw dealer

Bij Pols werken we samen met betrouwbare dealers door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit:

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.