Werktuigdrager

Multifunctionele machines geschikt voor een groot aantal werktuigen

Met een werktuigdrager kunt u heel veel uitdagingen aan. De machines van LM Trac zijn
geschikt voor een breed scala aan werktuigen. Die bevestigt en verwisselt u in een
handomdraai. Zo gaat u flexibel van de ene naar de andere taak over:

Waarom kiezen voor een professionele werktuigdrager van LM Trac?

Ga voor maximale efficiëntie met een werktuigdrager

De modellen in het assortiment van Pols worden vooral ingezet voor thermische en mechanische onkruidbestrijding. Maar ook aanbouwwerktuigen als een fecaliënzuiger, een (klepel)maaier, een bladblazer, een rolbezem of een sneeuwploeg bevestigt u eenvoudig aan de machines van LM Trac.

Zo heeft u maar één werktuigdrager nodig voor allerlei toepassingen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk direct ons assortiment.

De vele voordelen van een werktuigdrager

De werktuigdragers van LM Trac hebben een zeer lange levensduur en een relatief laag brandstofverbruik. En dat terwijl de capaciteit van de machine juist erg hoog ligt. De cabines van de LM Trac machines zijn zeer comfortabel en uitgerust met een panoramisch voorwindscherm. Zo heeft u continu een goed overzicht vanuit de cabine.

De machines van LM trac zijn zeer compact en smal. Hierdoor zijn deze makkelijk te manoeuvreren in smalle straatjes. Door het lage geluidsniveau bent u bovendien eventuele bewoners in straten niet tot last.
Ook zijn de LM Trac machines zeer laag in gewicht waardoor schade aan het straatoppervlak tot een minimum beperkt wordt.

werktuigdrager borstelmachine

Vragen over werktuigdragers?

De werktuigdragers van LM Trac zijn verkrijgbaar bij Pols. Dankzij ons uitgebreide dealernetwerk en ons eigen magazijn in Zuidland is er altijd iemand bij u in de buurt die u kan helpen. Of dat nu is met de vragen die u heeft of om direct uw machine van LM Trac te bestellen.

Neem contact met ons op via: +31(0)181-458845 of mail naar: info@pols.nl.
Direct het volledige assortiment bekijken?

Topmerk LM Trac

Hoogwaardige Finse kwaliteit

De multifunctionele machines van LM Trac worden ontwikkeld door de fabrikant Oy Lai-Mu. Een familiebedrijf, gevestigd in Finland, dat bekend staat om de flexibele oplossingen die zij ontwikkelen met de allernieuwste technologieën. Meer weten over LM Trac?

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.