Pols logo
Zoek

Veiligheidskeuringen

In uw bedrijfsvoering is het belangrijk dat uw arbeidsmiddelen voldoen aan de wettelijk geldende veiligheidseisen. Dit zorgt niet alleen voor een veilige bedrijfsvoering, maar ook voor continuïteit in uw bedrijfsvoering.

Jaarlijks dienen arbeidsmiddelen gekeurd te worden. Pols kan deze veiligheidskeuringen voor u verzorgen, zodat uw arbeidsmiddelen tijdig en op de juiste wijze gekeurd worden, zodat u beschikt over de juiste certificering. Pols keurt alle middelen conform de geldende wettelijke normen.  De keuringen die Pols uitvoert zijn onderhevig aan strenge wettelijke eisen. Pols wordt hierop jaarlijks geauditeerd, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Veiligheidskeuringen

VCA

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. In de VCA is vastgesteld dat arbeidsmiddelen minimaal eens per jaar moeten worden gekeurd. Pols kan voor u de VCA-keuring van uw arbeidsmiddelen verzorgen. Uiteraard zijn de arbeidsmiddelen van Pols zelf ook VCA gekeurd.

VA

Periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Onder deze arbeidsmiddelen vallen gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector. Pols kan voor u een VA-keuring uitvoeren.

SIR

De vastgestelde SIR-richtlijnen gelden voor de gehele branche in de Benelux. Door ondertekening van de SIR-beleidsverklaring verplichten alle aangesloten ondernemingen zich om de richtlijnen na te leven. Eén van de vakgebieden van de SIR is Druk Vacuüm reinigen. Dit werkterrein omvat zowel drukvacuüm reinigen als zuiggraven. Zuiggraven is voor Pols, als importeur van RSP Grondzuigtechniek, natuurlijk erg belangrijk.

SBG

Stichting Belangenvereniging Grondzuigen. Het doel van de SBG is het bevorderen van de veiligheid tijdens het werken met grondzuigers tijdens graafwerkzaamheden en het promoten van de voordelen van het gebruik van de grondzuigtechniek bij “potentiële” opdrachtgevers en instanties/instellingen die zich bezighouden met graafwerkzaamheden in de breedste zin van het woord.

Keuring aanvragen?

Geef aan welke keuring u graag wilt dat wij uitvoeren en we nemen zo snel mogelijk contact op voor een afspraak.

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Heeft u nog andere servicevragen?

Heeft u nog andere vragen of wilt u al onze andere services bekijken? Klik dan op de onderstaande knop.