Pols logo
Zoeken

TS Industrie

TS Industrie heeft een groot assortiment aan machines speciaal voor het verwerken van economisch en ecologisch groenafval. Omdat Pols een uitgebreid assortiment houtversnipperaars en alleshakselaars heeft, is er altijd wel een model dat aansluit op uw wensen en behoeften. De groenverwerkingsmachines van TS Industrie bieden veelzijdigheid, flexibiliteit en efficiëntie voor al uw groenverwerkingswerkzaamheden, terwijl de houtversnipperaars juist perfect zijn voor het verwerken van dikker hout.

TS Industrie creëert niet alleen mobiele hakselaars, maar echte partners voor dagelijks gebruik die voldoen aan uw behoeftes wat betreft de verwerking, vermindering en kwaliteit van uw groenafval – de filosofie van TS Industrie.

Veelzijdig assortiment voor verwerking van allerlei groenafval

Betrouwbare machines die voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften

Slimme technologieën voor efficiënte verwerking van uw afval

Assortiment

TS Industrie: haal meerwaarde uit uw groenafval met slimme verwerkers

Pols biedt onder andere compacte modellen van TS Industrie. Deze modellen zijn uitermate geschikt om ook bij kleinere oppervlakken goed van dienst te kunnen zijn. De alleshakselaars zijn uitgerust met een gepatenteerde mixed rotor of met een hakschijf.

De hakselaars/versnipperaars van TS Industrie zijn onder te verdelen in twee series, de WOOD-serie en de GREEN-serie. De WOOD-serie bevat takkenhakselaars die perfect zijn voor snoeiwerkzaamheden. De takkenhakselaars zijn voorzien van de Cutting Disc-technologie, waarmee takken van 12 cm tot 23 cm met een hoog rendement gehakseld kunnen worden en u mooie hakselspaanders overhoudt.

De GREEN-serie bevat groenhakselaars die voorzien zijn van de eerder genoemde gepatenteerde mixed rotor, die messen en hamers combineert om alle soorten hout- en groenafval te hakselen. Zo zijn takken en twijgen van heggen geen afval meer, maar bieden ze zelfs een meerwaarde!