TS Industrie

TS Industrie heeft een groot assortiment aan machines speciaal voor het verwerken van economisch en ecologisch groenafval. Omdat Pols een uitgebreid assortiment houtversnipperaars en alleshakselaars heeft, is er altijd wel een model dat aansluit op uw wensen en behoeften. De groenverwerkingsmachines van TS Industrie bieden veelzijdigheid, flexibiliteit en efficiëntie voor al uw groenverwerkingswerkzaamheden, terwijl de houtversnipperaars juist perfect zijn voor het verwerken van dikker hout.

TS Industrie creëert niet alleen mobiele hakselaars, maar echte partners voor dagelijks gebruik die voldoen aan uw behoeftes wat betreft de verwerking, vermindering en kwaliteit van uw groenafval – de filosofie van TS Industrie.

Veelzijdig assortiment voor verwerking van allerlei groenafval

Betrouwbare machines die voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften

Slimme technologieën voor efficiënte verwerking van uw afval

Assortiment

Alleshakselen

TS GSe-Panther

De welbekende GS-Panther heeft een elektrische uitvoering gekregen, de GSe-Panther. De GSe-Panther heeft een gemiddelde batterijduur tot 2 werkdagen. De …

Bekijken
Groentechniek

TS Industrie WS/15 PTO

De WS15 PTO is een zeer praktische machine. Voor het gebruik heeft u ook alleen een compact tractor van 25 …

Bekijken
Alleshakselen

TS Industrie GS Python P

Met de TS Industrie GS Python, kunt u hout met een diameter tot en met 15 cm hakselen. Deze multi-groenafval-verkleiner …

Bekijken
Alleshakselen

TS Industrie GS Puma P

Met de TS Industrie Puma P alleshakselaar kunt u takken met een diameter tot 16 cm hakselen. De machine beschikt …

Bekijken
Alleshakselen

TS Industrie GS Jaguar

Met de TS Industrie Jaguar PTO kunt u takken met een diameter tot 18 cm hakselen. Met de Mixed Rotor …

Bekijken
Groentechniek

TS Industrie WS/18

Bekijken
Groentechniek

TS Industrie WS/23

Bekijken
Groentechniek

TS Industrie WS/20

Bekijken
Alleshakselen

TS Industrie GS Tiger 25P

Bekijken
Alleshakselen

TS Industrie GS Cobra 90PGS

De TS Industrie GS Cobra 90PGS biedt energiebesparing, verminderde uitstoot en milieuvriendelijkheid. Deze alleshakselaar is uitgerust met een elektronisch beheerde …

Bekijken
Groentechniek

TS Industrie WS/16

De TS Industrie WS 16-38P is gebouwd voor dagelijks gebruik. Deze hakselaars met voldoende vermogen en een gewicht van minder …

Bekijken
Groentechniek

TS Industrie WS 18 PTO

Bekijken

TS Industrie: haal meerwaarde uit uw groenafval met slimme verwerkers

Pols biedt onder andere compacte modellen van TS Industrie. Deze modellen zijn uitermate geschikt om ook bij kleinere oppervlakken goed van dienst te kunnen zijn. De alleshakselaars zijn uitgerust met een gepatenteerde mixed rotor of met een hakschijf.

De hakselaars/versnipperaars van TS Industrie zijn onder te verdelen in twee series, de WOOD-serie en de GREEN-serie. De WOOD-serie bevat takkenhakselaars die perfect zijn voor snoeiwerkzaamheden. De takkenhakselaars zijn voorzien van de Cutting Disc-technologie, waarmee takken van 12 cm tot 23 cm met een hoog rendement gehakseld kunnen worden en u mooie hakselspaanders overhoudt.

De GREEN-serie bevat groenhakselaars die voorzien zijn van de eerder genoemde gepatenteerde mixed rotor, die messen en hamers combineert om alle soorten hout- en groenafval te hakselen. Zo zijn takken en twijgen van heggen geen afval meer, maar bieden ze zelfs een meerwaarde!

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.