Pols logo
Zoeken

Doppstadt

Deze Duitse gigant is één van ’s werelds meest toonaangevende leveranciers van innovatieve oplossingen op het gebied van milieutechnologie. Het bedrijf, dat in 1965 opgericht werd door Werner Doppstadt, is gespecialiseerd in de behandeling en verwerking van herbruikbare materialen verkregen uit afval, biomassa, aarde, zand en grind. Eenvoudige en onderhoudsvriendelijke bediening van de machines staat hoog in het vaandel, net als een gunstige kosten- en batenverhouding. Het motto is niet voor niets: ‘Best solutions, smart recycling’. Bijna alle mobiele machines zijn ook beschikbaar als stationaire componenten voor de bouw van fabrieken.

Alleen samenwerking met internationaal aanvaarde leveranciers

Slimme, economische oplossingen

Meer dan 4.000 shredders wereldwijd in gebruik

Assortiment

Werken aan duurzaamheid in meer dan 40 landen

De machines van dit concern zijn zowel mobiel als stationair te verkrijgen. Ze worden gebouwd voor het verwerken van verschillende materialen zoals afvalhout, industrieel afval, bioafval, aarde en groenafval. Door middel van het fijnmalen, scheiden, zeven, mengen, vochtig verwerken en het transporteren van eerder genoemde materialen levert het bedrijf een belangrijke bijdrage aan het milieu in inmiddels meer dan 40 landen.

Op het gebied van recyclingtechniek en scheiding produceert het bedrijf trommelzeven en sorteerinstallaties. Voor professionele verkleining zijn shredders en slijpmachines beschikbaar. Voor biologische verwerking kunnen onder andere de mixers worden ingezet. Speciale apparatuur en accessoires maken het assortiment compleet.