Pols logo
Zoek

Allreco

Allreco stond voorheen bekend als Doppstadt stationair. Doppstadt is in 1965 opgericht door Werner Doppstadt en is gespecialiseerd in de behandeling en verwerking van herbruikbare materialen verkregen uit afval, biomassa, aarde, zand en grind.

Het merk is, net als Doppstadt en Zemmler, onderdeel van de Langenberger Innovation Group (LIG). Opgericht door de voormalige familieholding Doppstadt wil de LIG een sterke, innovatieve speler zijn in de markt van recyclingmanagement, bio-energie en milieutechnologie.  De LIG is ontstaan met het idee de ondernemerspassie en -doelen van aandeelhouder Ferdinand Doppstadt ook buiten de muren van de Doppstadt groep een passend kader te bieden. 

Alleen samenwerking met internationaal aanvaarde leveranciers

Slimme, economische oplossingen

Meer dan 4.000 shredders wereldwijd in gebruik

Assortiment

Een belangrijke bijdrage aan het milieu

De stationaire machines worden gebouwd voor het verwerken van verschillende materialen zoals afvalhout, industrieel afval, bioafval, aarde en groenafval. Door middel van het fijnmalen, scheiden, zeven, mengen, vochtig verwerken en het transporteren van eerder genoemde materialen levert het bedrijf een belangrijke bijdrage aan het milieu.