Pols logo
Zoeken
De beste oplossing voor al uw projecten

Kioti tractoren

Waar houdt u rekening mee bij de aanschaf van een tractor? Er zijn allerlei keuzes die u moet maken, niet in de laatste plaats hoe u voldoet aan de steeds strengere eisen op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Bij Pols helpen we u graag met het maken van de juiste keuze.

 

We bieden tractoren aan van topmerk Kioti, waarbij u veel vrijheid heeft om de tractor precies zo samen te stellen dat deze voldoet aan al uw eisen. Ook voor onderhoud en bij eventuele storingen staat Pols voor u klaar: met een storingsdienst die ook op zaterdag beschikbaar is, dealers door heel Nederland die met hun expertise voor u klaar staan en de topkwaliteit van Kioti tractoren helpen we u verder.

Minder Lees meer

Professionele Kioti tractoren met veel keuzevrijheid

Waar gaat u de Kioti tractor voor gebruiken?

Het gebruiksdoel van de tractor is zeer bepalend voor het soort tractor dat u kiest. Gaat het om bijvoorbeeld tuinen en parken, golfbanen, landbouw of zoekt u een tractor die eigenlijk alles kan? Bij Pols vindt u diverse series van Kioti met allerlei verschillende vermogens. De CS-serie (subcompact-tractoren) bijvoorbeeld heeft vermogens tussen de 21 en 26 pk (stage 5) en de PX-serie (landbouwtractoren) biedt vermogens tussen de 103 en 115 pk.

Hoe voldoet u aan de steeds strengere duurzaamheidseisen?

Kioti is al 70 jaar bezig met het ontwikkelen van oplossingen die beter zijn voor het milieu. De Kioti tractoren vanaf 25 pk vermogen zijn de meest duurzame motoren die er op de markt beschikbaar zijn en de ontwikkelingen stoppen daar niet. Het merk blijft investeren in steeds duurzamere tractoren. Bij Pols volgen we deze en alle andere ontwikkelingen in duurzaamheid in de branche (o.a. met betrekking tot stikstof) op de voet. We zijn op de hoogte van de normen en adviseren u graag over milieuvriendelijke oplossingen.

Kioti tractoren: inzetbaar voor veel verschillende doelen
Kioti tractoren: inzetbaar op het land

Wat moet er voor of achter komen?

Als u bepaalde elementen voor of achter de tractor wilt plaatsen, heeft u een aftakas of driepuntshefinrichting nodig. Bij de meeste Kioti tractoren zijn deze onderdelen optioneel toe te voegen en kunt u zo zelf bepalen wat u wel en niet nodig heeft om uw tractor optimaal in te zetten.

Inruilen, kopen of leasen?

Heeft u al een tractor staan, dan kunt u deze inruilen bij Pols of bij een van onze dealers. Bent u op zoek naar een uitbreiding van uw machinepark, dan gaat u waarschijnlijk voor nieuwkoop, maar ook leasen is mogelijk. Bespreek met de experts van Pols of onze dealers welke mogelijkheid het best bij u past.

Welke banden kiest u voor uw Kioti tractoren?

Ook de banden zijn belangrijk bij het maken van uw keuze. Met sommige banden kunt u eenvoudig over bijvoorbeeld grasvelden rijden, andere maken daar ongewenste slipschade in. Bij Kioti kiest u zelf uit verschillende typen banden. Staat het type dat u nodig heeft niet tussen de mogelijkheden? Bij Pols werken we samen met bandenspecialisten en kunnen we zo ook buiten het assortiment van Kioti oplossingen bieden.
Tractor van Pols: met of zonder cabine

Overige keuzecriteria voor een Kioti tractor

Er zijn nog allerlei andere aspecten van een tractor die u zelf kunt selecteren. Een tractor zonder cabine is goedkoper, maar met cabine wordt de bestuurder beter beschermd tegen geluid en trillingen. Ook kiest u bijvoorbeeld voor een geschakelde tractor of een automaat. De expert van Pols en onze dealers helpen u graag bij het maken van al deze keuzes.

Heeft u een vraag?

Blijf altijd op de hoogte met een adviesaanvraag van Pols

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen?

kioti van de zijkant gezien
Uw Machine, Onze Zorg

Waarom kiezen voor Pols?

Bij Pols koopt u de beste machine, met de beste service om de machine ook draaiend te houden. Zó helpen we u bij Pols:

Garantie

Maar liefst 5 jaar garantie op uw tractor

Storingsdienst

Storingsdienst ook op zaterdag beschikbaar

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor de perfecte tractor voor uw projecten

Kwaliteitscontrole

Alles zelf geassembleerd voor maximale kwaliteitscontrole

Uw Machine, Onze Zorg

Kioti tractoren en Pols:
5 jaar garantie en hulp in de buurt

We werken al vanaf het begin samen met de Zuid-Koreaanse fabrikant Kioti, vanwege de vele voordelen die dit topmerk biedt. Kioti assembleert alle tractoren geheel zelf. Dat betekent dat er volledige controle is op alle onderdelen en dat die perfect op elkaar aansluiten. Dat resulteert in ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid. Om die reden bieden wij een ongeëvenaarde garantie van 2+3 jaar op Kioti tractoren verkocht vanaf 1 mei 2020. De eerste twee jaar is onder volledige fabrieksgarantie en de laatste drie jaar bieden wij garantie op de gehele aandrijflijn, inclusief dieselmotor.

Is er onverhoopt een storing aan één van uw tractoren? Bij Pols staan we dan direct voor u klaar. Met dealers en monteurs door heel Nederland en een storingsdienst die ook op zaterdag beschikbaar is, is hulp nooit ver weg.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen?

We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.