fbpx

Smithco

Al meer dan 50 jaar lang biedt Smithco ondersteuning aan golfbaanbeheerders, met behulp van slimme en betrouwbare producten. Pols is al een aantal jaren trotse importeur van Smithco, opgericht door Ted Smith. Smithco is een van oorsprong Amerikaans bedrijf en een familiebedrijf in hart en nieren. Ook al is het bedrijf in al die jaren uitgegroeid tot een grote en diverse organisatie, het familiegevoel zal altijd aanwezig zijn. In ons Smithco-assortiment vindt u alles wat u voor uw golfbaan nodig heeft. Zo hebben wij rollers, bunkerrakes en spraymachines. Deze worden verdeeld in de verschillende series van Smithco.

Slimme en betrouwbare machines voor golfbaanbeheerders

Gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel

Milieuvriendelijke oplossingen voor duurzamer golfbaanonderhoud

Assortiment

Compost

Zemmler MS6700

De Zemmler MS6700 is de grootste mobiele zeefmachine in het portfolio van Zemmler. De Zemmler MS6700 heeft een totaal zeefoppervlak …

Bekijken
Groentechniek

LM Trac 387

De LM Trac 387 is net als de 286 een compacte werktuigdrager. De cabine beschikt over grote ruiten aan zowel …

Bekijken
Groentechniek

LM Trac 286

De LM Trac 286 is in Nederland een zeer bekende, compacte werktuigdrager. De cabine beschikt over grote ruiten aan zowel …

Bekijken
Compost

Zemmler MS5200

De Zemmler MS5200 is een zeefmachine met een hoge doorvoer en een totaal zeefoppervlakte van 47 m2. Met een dubbele …

Bekijken
Zemmler MS4200
Compost

Zemmler MS4200

De Zemmler MS4200 is een zeef met een capaciteit tot 120 m3 per uur, afhangend van het ingevoerde materiaal. Deze …

Bekijken
Zemmler MS3200
Compost

Zemmler MS3200

De Zemmler MS3200 is een zeefmachine speciaal ontworpen voor de groeiende vraag naar compacte zeven. De MS3200 is eigenlijk gebaseerd …

Bekijken
Zemmler MS 1600
Compost

Zemmler MS1600

De Zemmler MS1600 is een compacte zeef met een dubbele trommel. Doordat de MS1600 zo compact is, heeft de zeef …

Bekijken
Zemmler ms1000
Compost

Zemmler MS1000

De Zemmler MS1000 is een lichtgewicht zeef geschikt voor het zeven van een breed scala aan afval. Doordat de MS1000 …

Bekijken
Recyclingtechniek

Doppstadt INVENTHOR Type 6

Alle ervaring en kennis die met de DW 3060-machine en Inventhor Type 9 is opgedaan is zorgvuldig geanalyseerd en verwerkt …

Bekijken
Groentechniek

TS Industrie WS 18-35 D

Bekijken
Groentechniek

TS Industrie WS 18-35 DT

Bekijken
Groentechniek

TS Industrie WS 20-50 DT

Bekijken

Smithco: voor elke uitdaging in onderhoud een slimme serie machines

Super Star
In de Super Star-serie van Smithco zijn de bunkerrakes te vinden. Deze zijn geperfectioneerd in stevigheid en afwerking, terwijl de gebruiksvriendelijke tractoren en toevoegingen de bediening van de bunkerrakes eenvoudig en veilig maken.

Spray Star
Een golfbaan kan niet zonder spraymachines. De Spray Star-serie bestaat uit spraymachines die ontwikkeld zijn om precies de juiste hoeveelheid aan chemicaliën te gebruiken, om maximale veiligheid te bieden aan zowel de bestuurders als de golfers en om milieuvriendelijk te blijven.

Smithco Tournament & Smithco Ultra
De Tournament- en de Ultra-series van Smithco bevatten rollers. De Tournament rollers zijn speciaal ontwikkeld voor de Greens. De Ultra rollers zijn speciaal ontwikkeld voor de Fairways. De rollers zorgen voor stevigere oppervlakken wat resulteert in een langere balrol.

Vind een dealer bij u in de buurt

De betrouwbare machines van Smithco zijn verkrijgbaar bij Pols en via ons uitgebreide dealernetwerk door heel Nederland. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.