Pols logo
Zoeken

Dubbele Verduurzamingstriomf: Golfclub Cromstrijen Koopt Tweede Eclipse 360 Elite, Terwijl DHG De Onderhoudskwaliteit Optimaliseert met Jacobsen AR331 Cirkelmaaier!

Leuk nieuws! Golfclub Cromstrijen versterkt haar duurzaamheidsinspanningen met de aanschaf van de 2e Eclipse 360 Elite en DHG vergroot de onderhoudskwaliteit met de Jacobsen AR331 cirkelmaaier!

Als trouwe gebruiker van Jacobsen Turf Equipment machines heeft Golfbaan Cromstrijen onder leiding van hoofdgreenkeeper Theo Besteboer gekozen voor de volledig elektrische Eclipse 360 lithium, ter vervanging van de hybride Eclipsen. Hiermee zetten ze een mooie ontwikkeling richting verdere verduurzaming in het onderhoud van de baan.
De eerste vervangende Eclipse 360 is eerder dit jaar geleverd en biedt een unieke capaciteit om 35-50 greens te maaien op één enkele lading. Hierdoor blijft er voldoende energie over om de machine ook in te zetten voor andere onderhoudswerkzaamheden, zoals verticaal maaien, beluchten en doorzaaien.

Dirk Reehorst, hovenier bij de David Hart Group, heeft met de AR331 een cirkelmaaier gevonden die een perfect maaibeeld levert. Deze contourvolgende, driedelige cirkelmaaier is voorzien van sideshift, waardoor Dirk en zijn team langs borders, waterkanten en bunkers kunnen werken zonder het gevaar op te zoeken.
Voor de DHG Group is de machine in de gewenste groene kleur geleverd. Naast de al naar volle tevredenheid gebruikte Jacobsen TR3-kooimaaier, zal deze cirkelmaaier de kwaliteit van het onderhoud verder verbeteren.

Wij wensen Golfclub Cromstrijen veel stille maaiuren toe en Dirk en zijn team heel veel maai plezier!

Wilt u meer weten over Jacobsen machines? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via +31 (0) 181 458 845 of mail naar info@pols.nl