Pols logo
Zoek

2x Ransomes MP655 kooimaaier voor Sportbedrijf Rotterdam

Recent hebben we 2 nieuwe Ransomes MP655 kooimaaiers af mogen leveren bij Sportbedrijf Rotterdam. Sportbedrijf Rotterdam exploiteert, onderhoudt en ondersteunt sportlocaties door heel de stad. Van gymzalen en sporthallen tot voetbalvelden, atletiekbanen, hockeyvelden en zwembaden. Ze zorgen dat de Rotterdamse sporters alles krijgen wat ze nodig hebben, zodat zij op hun beurt weer alles kunnen bieden wat sporters en verenigingen nodig hebben. Zo zorgen ze ervoor dat elke Rotterdammer altijd vlakbij een goede, schone en veilige sportlocatie woont.

Voor het maaien van de sportvelden hebben wij twee Ransomes MP655 kooimaaiers geleverd met 8-messige snijcilinders. De machines zijn voorzien van comfortcabine met luxe stoel, airconditioning, radio en voorruitverwarming. De MP655’s zijn voorzien van 65pk sterke common rail Kubota dieselmotoren met zogenaamde omkeerventilator om de motorkoeling optimaal te houden. De maaiers worden ingezet voor het maaien van de diverse sportvelden in de Gemeente Rotterdam.

Wij wensen sportbedrijf veel maaiplezier met deze prachtige hoogwaardige kooimaaiers. Pols bedankt Arjan Van Bodegom voor het vertrouwen en wenst het team van Sportbedrijf Rotterdam veel veilige en productieve uren toe met deze prachtige machines.

Wilt u meer informatie over de maaimachines van Ransomes?
Neem dan een kijkje op: https://pols.nl/ransomes of neem contact op met Pols via info@pols.nl of via 0181-458845

Pols
Uw Machine, Onze Zorg