Pols logo
Search

30 jaar RSP

30 jaar van passie, precisie en innovatie. Afgelopen weekend vierde RSP haar 30ste verjaardag. Met een grote vertegenwoordiging van Nederlandse en Belgische RSP klanten en medewerkers van Pols reisden we eind vorige week af naar Erfurt voor een werkelijk prachtige avond.
Dat RSP groeit was duidelijk zichtbaar. Met ruim 1300 internationale gasten was de feestelijk aangeklede ruimte meer dan vol. Er was een prachtig programma met mooie speeches, optredens en muziek. Maar bovenal was de gezelligheid en verbondenheid van een familiebedrijf voelbaar. De families Renger en Graber ontvingen alle gasten persoonlijk bij binnenkomst, dat gaf meer dan aan hoe persoonlijk en bijzonder het feest was.
Nog persoonlijker werd het door de cadeaus die Piet van der Pols namens de familie van der Pols en alle medewerkers overhandigde aan Karl-Heinz Renger en Patrick Renger. Naast een prachtig beeld van de kenmerkende olifant van RSP overhandigde Piet van der Pols aan Karl-Heinz Renger een zeer persoonlijk cadeau, namelijk een ingelijste foto van Karl-Heinz Renger samen met de in 2020 overleden Cees van der Pols, gemaakt in 2012 ten tijde van het sluiten van het RSP distributeurschap voor de Benelux. Dit moment gaf meer dan aan hoe bijzonder verbonden onze bedrijven zijn.
Namens het gehele team van Pols feliciteren wij nogmaals Karl-Heinz Renger, Renger Marina, Patrick Renger, Jens Graber en Anne Graber met het 30 jarig jubileum van RSP. Bedankt voor de gastvrijheid en alle gelukwensen voor een prachtige toekomst van jullie familiebedrijf.