AH Vrij Groen, Grond en Infra neemt RSP grondzuigwagen in gebruik.

AH Vrij uit Wateringen (www.ahvrij.nl) heeft gisteren hun nieuwe RSP grondzuigwagen officieel in gebruik genomen. Na een uitgebreide instructie voor de machinist en de technische dienst is deze prachtige machine nu definitief gereed voor inzet.

Groen, grond en infra. Dat zijn de drie terreinen waarop AH Vrij zich in ruim zestig jaar heeft ontwikkeld tot een betrouwbare partner van onder meer gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers. AH Vrij is een familiebedrijf met korte lijnen, waar de klant centraal staat. Duurzaamheid is verweven in de bedrijfsvoering. AH Vrij beschikt over een uitgebreid, modern machinepark en ervaren medewerkers waarmee elke klus naar tevredenheid wordt opgeleverd.

AH Vrij heeft gekozen voor een betrouwbare RSP ESE 6 met een 8m3 container. Uiteraard voorzien van krachtarm, hydraulisch rijden en natuurlijk de krachtige dubbel ventilator. De RSP opbouw is gemonteerd op een krachtige Mercedes-Benz Arocs 5 3551 geleverd door Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

Pols bedankt Rick Vrij en Jan Vrij voor het vertrouwen en wenst AH Vrij heel veel veilige en efficiënte zuiguren toe met deze mooie aanwinst.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.