Pols logo
Zoek

Bijzondere RSP ESE 6 voor Jansen Grondopzuiging BV / Roefs Group

Een grondzuigauto is normaal al een redelijk exclusief product, maar binnen deze niche markt kan het nog exclusiever. Getuige de recente aflevering van een nieuwe RSP grondzuigopbouw op een TATRA TRUCKS a.s. chassis aan Jansen Grondopzuiging BV, onderdeel van Roefs Group.

Onderneming Jansen werk in 1969 opgericht door Willy Jansen en zijn echtgenote Corry Kooremans. De eerste activiteiten van de firma richtten zich op het loonwerk, maar al vlug ging de firma zich specialiseren in de wereld van de drinkwaterleiding en andere nutsvoorzieningen. Door de jaren heen maakte de firma een gezonde groei door. Het roer werd in 2000 overgenomen door de zoon Johnny Jansen en zijn echtgenote Elly Bruurs.

In 2004 werd de machinevloot uitgebreid met de eerste grondzuigauto. Aanvankelijk met een 1-turbine zuigwagen en korte tijd later kwamen de eerste krachtigere 2-turbine zuigwagens. Door de sterke evolutie en groei in de grondzuigwereld werd in augustus 2013 de firma opgesplitst in Ondernemingen Jansen NV en Jansen Grondopzuiging BVBA. Sindsdien neemt Ondernemingen Jansen NV de nutsvoorzieningen voor zijn rekening, terwijl Jansen Grondopzuiging BVBA zich specialiseert in alle grond- en zuigwerken.

In 2020 zijn Ondernemingen Jansen NV en Jansen Grondopzuiging BV een onderdeel geworden van de Roefs Group BV, een bundeling van bedrijven in cleaning, waste-management en infra onder leiding van Diether De Ruyte en Celine Michoel.

Voor de laatste uitbreiding van de vloot grondzuigwagens is gekozen voor het bewezen en betrouwbare concept van de RSP ESE 6 met krachtarm. Alle benodigde opties die het werk vergemakkelijken of die nodig zijn zitten er uiteraard ook bij deze auto op. Dat maakt dat hij breed inzetbaar is en elk karwei aan kan. De basis van de combinatie is een Tatra 8×8 chassis. Dat maakt deze RSP grondzuigwagen niet alleen indrukweekend, maar ook uniek in de hele wereld.

Pols bedankt Diether De Ruyte en Johnny Jansen voor het vertrouwen en wenst het team van Jansen Grondopzuiging heel veel veilige en productieve grondzuiguren toe!

Wilt u meer weten over een RSP grondzuigmachine?
Neem contact met ons op via: +31 (0) 181 458 845
Of mail via info@pols.nl
Of kijk op www.pols.nl/rsp

Pols
Uw Machine, Onze Zorg