Doppstadt AK565 voor Sanel Recycling

Onlangs heeft Pols een nieuwe Doppstadt AK565 af mogen leveren bij Sanel Recycling (www.sanelrecycling.be). De Doppstadt AK565 wordt gebruikt in het verkleinen van o.a. bouw- en sloophout.

De Doppstadt Group AK 565 heeft een grote capaciteit. Het te verkleinen materiaal wordt ingevoerd via een bunker met invoerbodem en door middel van een invoerwals. Beiden worden, onafhankelijk van elkaar afgeregeld op de belasting van de machine. Op deze manier wordt het motorvermogen continue en optimaal gebruikt. De invoerbodem en de invoerwals worden onafhankelijk van elkaar aangedreven, wat de snelheid van het verwerken van het materiaal verbetert.

Verder staat de gemodificeerde hoofdaandrijving garant voor hoge prestaties van de AK 565, die niet alleen voldoet aan de nieuwste standaard uitlaatemissie fase V, maar ook een constant hoger koppel (plus 140 Nm) heeft dan zijn voorganger.

Pols bedankt Elias Vandevoorde voor het vertrouwen en wenst hem en zijn team vele productieve uren toe met deze prachtige nieuwe machine.

Wilt u weten wat de Doppstadt AK565 voor uw bedrijf kan betekeken? Neem contact op met Pols via:

E-mail: info@pols.nl
Telefoon: +31 (0)181 458 845
Of kijk op: https://lnkd.in/eEF3Te4j

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

#Doppstadt #AK565 #Schredder #Sneldraaier #Recycling #Sanel

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.