Doppstadt AK565K voor Lavatra

Pols heeft deze week een nieuwe Doppstadt AK565K af mogen leveren bij Lavatra Recycling | Lavaert Group (www.lavaertgroup.com).

Eind jaren zestig startten de broers Lavaert met hun activiteiten als loonwerker. Naast het zaaien en oogsten van bieten en maïs, begonnen zij in 1974 met grond- en sloopwerken en een eigen containerdienst. Door de sloopwerken en de containerdienst kwam de firma dagelijks in contact met bouwafval. In de jaren tachtig werd de eerste recycle-opstelling in gebruik genomen. Naast de recycling van bouw-en sloopafval composteert Lavatra ook groenafval.

De Doppstadt AK565K past dan ook goed in het machinepark van Lavatra. Deze machine kan voor een zeer breed scala aan materialen worden gebruikt, zoals voor het versnipperen van afvalhout, houten pallets, groenafval, bioafval, boomstammen en wortels.

De AK565K kan eenvoudig door een persoon worden bediend door middel van de afstandsbediening. De machine produceert continu optimaal dankzij de materiaalinvoer welke voorzien is van load-sense technologie.

Pols wenst Steven Lavaert en zijn team heel veel succes met hun nieuwe Doppstadt AK565K.

info@pols.nl
+31 181 458 845

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.