Doppstadt SM620.2 voor Loon op Zand

Deze week heeft Pols een prachtige blauwe Doppstadt Group SM 620.2 mogen afleveren bij Loon op Zand “Grondverzet B.V.” in Beinsdorp
(www.loon-op-zand.com).

Al meer dan veertig jaar is Loon op Zand een gevestigde naam in de wereld van bemande machineverhuur. Loon op Zand is partner bij uitvoering van zeer diverse projecten. Doelgericht meedenken met de klanten en inspelen op lopende werken vormen daarbij de basis. Niet voor niets is de klantenkring en het wagen-/ machinepark van Loon op Zand de afgelopen jaren meer dan verdubbeld.

Voor Loon op Zand is dit dan ook de vierde (!) Doppstadt trommelzeef. Dankzij het Load Sensing System, een belangrijke upgrade ten opzichte van de voorgaande SM 620, is de machine nog efficienter geworden. Een andere belangrijke toevoeging is de Deutz-motor STAGE V motor, welke aan de nieuwe uitlaatgasemissies voldoet.

Zowel de transportbanden aan de achterkant als aan de zijkant zijn verlengd. Zijdelings kan de afvoerband worden verlengd tot 5.250 mm, een extra 500 mm in vergelijking met zijn voorganger. De achterste afvoerband zorgt voor een totale lengte van 5.500 mm.

Pols bedankt Jeroen Stammes voor het vertrouwen wenst het team van Loon op Zand heel veilige en productieve uren toe.

Wilt u meer weten over de Doppstadt SM620.2?
Kijk op: https://pols.nl/onze-merken/doppstadt/
Of neem contact met ons op via:
E-mail: info@pols.nl
of via

Telefoon: +31 (0)181 458 845

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.